sennaewa pisze:Zapraszam na bazarek dla koteczków, jak coś tam źle zrobiłam to powiedzcie mi żeby mi tego nie usunęli![]()
viewtopic.php?f=20&t=124665&p=7140261#p7140261
Wow!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sennaewa pisze:Zapraszam na bazarek dla koteczków, jak coś tam źle zrobiłam to powiedzcie mi żeby mi tego nie usunęli![]()
viewtopic.php?f=20&t=124665&p=7140261#p7140261
iza71koty pisze:Iweta pisze:welina pisze:TAK J.P. JAKOŚ DZIWNIE BRZMI -KARMELEK ŁADNIEJ I DO TEGO SŁODKO![]()
![]()
-do schrupania ....mniam .....
( a tak na marginesie ,co to za szyfr J.P.)
J.P - oczywiscie Jaśnie Pan
Ha.No nie całkiem.
Imię J.P. to projekt Opiekunki Wirtualnej. Opiekunka miała kiedyś pod opieka naszego wielkiego pięknego Rudzielca. Nazywał się Płomyczek. Niestety zginał tragicznie w biały dzień, zabity przez samochód.
Kot był z nami wiele lat. Wówczas Opiekunka wzięła pod opiekę drugiego rudego kotka. J.P. to skrót od Juniorek Płomyczek.
![]()
iza71koty pisze:Myrzapl.Chwilowo nie moge uaktualnić zdjęcia Dyzia w kotkach objętych Opieką Wirtualna, bo nie mam jego zdjecia na serwerze.Nie mogę też nic skopiować z serwera i wrzucić na wątek. Technicznie jestem teraz do kitu. Za kilka dni sprawy powinny sie ułożyć.
![]()
wiora pisze:30.Honoratka -Opiekun Wirtualny- Serum
No Honoratkę to muszę bardzo, bardzo pochwalić. Kicia dała mi sie wczoraj pierwszy raz porządnie pogłaskać. I to tak naprawdę bez stresu. Nie wiem czy to towarzystwo Szarusia tak relaksujaco na nia wpłynęło ,ale była bardzo zadowolona i naprawde jej sie podobało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Meteorolog1 i 76 gości