Moderator: Moderatorzy
Marcellina pisze:Czy jakiś Koci Zakładnik mógłby zawitać w moje papiery, skrypty i książki ?
Oferty ze zdjęciem, wymiarami (niekoniecznie 90-60-90, jak Koci Miss, bo się w papiery nie zmieści
) proszę przesyłać na poste-restante w niniejszym wątku
Gibutkowa pisze:Bwezdomniaki dziękują za ocieplacz na transporter, będzie im ciepło w drodze na sterylki![]()
Thorkatt pisze:Marcellina pisze:Czy jakiś Koci Zakładnik mógłby zawitać w moje papiery, skrypty i książki ?
Oferty ze zdjęciem, wymiarami (niekoniecznie 90-60-90, jak Koci Miss, bo się w papiery nie zmieści
Marcellina, ja o Tobie nie zapomniałam, tylko teraz rodzinnna planszówka Carcassonne nas pochłania na parę godzin.
Ale zakładniki będę niebawem szyć i na bazarek, a Tobie jaki kolor- rudy?
Marcellina pisze:Thorkatt pisze:Marcellina pisze:Czy jakiś Koci Zakładnik mógłby zawitać w moje papiery, skrypty i książki ?
Marcellina, ja o Tobie nie zapomniałam, tylko teraz rodzinnna planszówka Carcassonne nas pochłania na parę godzin.
Ale zakładniki będę niebawem szyć i na bazarek, a Tobie jaki kolor- rudy?
Rudy, albo krówek. Jakie materiały masz
Możliwie cienki zakładnik. Wpasowujący się w papiery
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości