MYSZY -kilka nowych garści ZAMÓW I KUP TERAZ

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 22:13 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Koci zakładnik i zawieszka doskonale spelniaja swoje zadania u mnie -nikt mi nie podbiera mojego organizera ,bo teraz wyroznia sie w tlumie innych ,a zawieszka na klucze jest rozpoznawalna :mrgreen: i wreszcie z daleka widze ,gdzie moje klucze sa:)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pt lut 25, 2011 12:19 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Marcellina pisze:Czy jakiś Koci Zakładnik mógłby zawitać w moje papiery, skrypty i książki ? ;)
Oferty ze zdjęciem, wymiarami (niekoniecznie 90-60-90, jak Koci Miss :D , bo się w papiery nie zmieści ;) ) proszę przesyłać na poste-restante w niniejszym wątku ;)

Marcellina, ja o Tobie nie zapomniałam, tylko teraz rodzinnna planszówka Carcassonne nas pochłania na parę godzin.

Ale zakładniki będę niebawem szyć i na bazarek, a Tobie jaki kolor- rudy?

Anulka, cieszę się niezmiernie i za jutro :ok:
Może i ja sobie zakładnik zrobię, bo u nas takie same kalendarze wychowawcy mają :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt lut 25, 2011 13:07 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Bwezdomniaki dziękują za ocieplacz na transporter, będzie im ciepło w drodze na sterylki :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lut 25, 2011 17:00 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Gibutkowa pisze:Bwezdomniaki dziękują za ocieplacz na transporter, będzie im ciepło w drodze na sterylki :ok: :ok:

Na zdrowie :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pt lut 25, 2011 17:56 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Thorkatt pisze:
Marcellina pisze:Czy jakiś Koci Zakładnik mógłby zawitać w moje papiery, skrypty i książki ? ;)
Oferty ze zdjęciem, wymiarami (niekoniecznie 90-60-90, jak Koci Miss :D , bo się w papiery nie zmieści ;) ) proszę przesyłać na poste-restante w niniejszym wątku ;)

Marcellina, ja o Tobie nie zapomniałam, tylko teraz rodzinnna planszówka Carcassonne nas pochłania na parę godzin.

Rudy, albo krówek. Jakie materiały masz ;)
Możliwie cienki zakładnik. Wpasowujący się w papiery :D
Obrazek

Marcellina

Od: Nie sie 05, 2007 12:29

Post » Pt lut 25, 2011 21:12 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Marcellina pisze:
Thorkatt pisze:

Rudy, albo krówek. Jakie materiały masz ;)
Możliwie cienki zakładnik. Wpasowujący się w papiery :D

Zakladnik z polaru musi być, żeby sie nie strzępił, mam też rudy kawałek wełny, spróbuje jak z tego

Krówki nie mam - zeberke
a długość ciałka - na A4, bo te na ok.B6 pasują
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Sob lut 26, 2011 0:19 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Dary spakowane ,zasłonki tez :mrgreen:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob lut 26, 2011 9:49 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

anulka111 pisze:Dary spakowane ,zasłonki tez :mrgreen:

:ok: za dzisiejszy dzień
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Sob lut 26, 2011 15:11 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Panie wetki były zachwycone Twoim ocieplaczem i inni ludzie u nich też i stwierdzili że mogłabyś sprzedawać :)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob lut 26, 2011 20:35 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

:ryk:
Wiele rzeczy bym mogła, tylko czasu mało.
Edytka, miałaś nosa żeby ocieplacz szyć, wcale nie było tak ciepło, jak zapowiadali.
A te elementy na drzwiczkach i tyle to odblaski, tak na komunikację :wink:

A jak dzikuska po sterylce?
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Sob lut 26, 2011 20:42 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Dzikuska nie jest dzikuską. Głaskam ją i na mnie nie warczy ani nie syczy - dziś dała popis u wetki jak ta ją łapała w rękawice spawalnicze bo zwiała z transportera i zaczęła demolować gabinet. Dochodzi do siebie ale nie była w najlepszym stanie - anemia, niedożywienie, zapalenie dziąseł i kamień (jeden ząb właściwie sam wypadł, wetki usunęły kamień od razu), do tego zapalenie w oku jednym. Dostałam leki i krople. Dostała kroplówkę z odżywką i glukozą i karmę taką na rekonwalescencję i odkarmienie. Ona się człowieka nie boi bo musiała się przyzwyczaić - sąsiadka karmicielka mówiła że ona jak nie zjadła przy niej (bo inne koty wtedy wiały) to jak karmicielka odeszła to Franka jadła jako ostatnia. Jest maleńka a wetki oceniły ją na min. 3-4 lata, a dla mnie wyglądała na rok, góra półtorej, bo taka chuda i mała po prostu. Z niedożywienia... Może uda się jej znaleźć DT :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob lut 26, 2011 21:03 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Thorkatt :1luvu: mój zakładnik jest booosssskiiii :1luvu: mama też chce takiego :mrgreen:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Sob lut 26, 2011 21:13 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Gibutkowa , to za ten domek i zdrówko :ok:
Kawał dobrej roboty przy okazji :D

ewkaa :D
Twojego zamowienia jeszcze nie skończyłam
A jaki kolor dla Mamy :mrgreen: i też MCO
i od razu spytam, czy zawieszki też maja mieć pędzelki na uszach?
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Sob lut 26, 2011 21:53 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

To dopiero początek...ech.. co się tam parę bloków dalej dzieje... aż się boję pierwszych wiosennych dni :(
Kociaki padają jak muchy a do piwnicy nie chcą ludzie wpuszczać, dopiero jak im "trupkami śmierdzi" :cry:
Wyć się czasem chce z tej bezradności :crying:

Basiu jeszcze raz ogromnie Ci dziękuję za ten ocieplacz i że tak szybko go uszyłaś!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie lut 27, 2011 2:39 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

:kotek:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

[poprzednia][następna]