» Pt lut 25, 2011 23:35
Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!
Miałam się nie odzywać, ale nie wytrzymałam. Nie jestem w kręgu wzajemnej adoracji osób skupionych wokół Smarti ale podczytuję wątki i czasami pomagam. Uważam, że rozliczenia DT Smarti są jak najbardziej przejrzyste i nie wiem z czym niektórzy mają problem. Pomagam nie tylko Smarti ale nie wszystkie inne osoby zadają sobie tyle trudu aby tak dokładnie i przejrzyście się rozliczać.
Liwio kilka postów wcześniej napisałaś, że leczysz koty tylko za swoje - chwała Ci za to. Napisałaś również, że nie chcesz lub nie umiesz poprosić innych o pomoc finansową - Twoja sprawa. Przypomnę Ci tylko, że 16 stycznia oferowałam Ci sfinansowanie pobytu kotki w hoteliku - odmówiłaś. Takie masz zasady i ja to szanuję ale dlaczego odmawiasz innym osobom możliwości ze skorzystania z oferowanej pomocy.
Ewentualne współfinansowanie pobytu kota w DT nie jest niczym zdrożnym, nie tylko w DT Smarti tak jest. Wystarczy wejść na inne wątki - choćby KAN Radomsko i tzw adopcje wirualne - czym one są jak nie finansowaniem pobytu kota w określonym miejscu i wg mnie nie mają tutaj znaczenia ewentualne subtelności w nazewnictwie.
Nie rozumiem zupełnie w czym jest problem. Może w tym, że Smarti udało się skupić wokół siebie grupę osób, która ją wspiera i pomaga. Może właśnie problem jest w tym, że w "kupie" siła i dlatego DT Smarti jest tak widoczny na forum.
Trzymaj się Smarti i rób dalej swoje - nie daj się zaszczuć. Z perspektywy czasu i odległości widzę, że jest to niestety bardzo polskie - taka nasza cecha narodowa.
Edit. Nikt nie oglądał filmiku?
Ostatnio edytowano Pt lut 25, 2011 23:39 przez
Irlandzka Myszka, łącznie edytowano 1 raz
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.