Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Efisia w sobotę jedzie do nowego domku, trzymamy kciuki za to żeby się zaprzyjaźniła z Tanią i Czesiem
Dorota Wojciechowska pisze:Efisia w sobotę jedzie do nowego domku, trzymamy kciuki za to żeby się zaprzyjaźniła z Tanią i Czesiem
Ewcia normalnie jesteś niesamowita.
A jak Efisia ogólnie po sterydzie.
Nasza kochana spokojna głaskunka, mruczanka
Filomen pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Efisia w sobotę jedzie do nowego domku, trzymamy kciuki za to żeby się zaprzyjaźniła z Tanią i Czesiem
Ewcia normalnie jesteś niesamowita.
A jak Efisia ogólnie po sterydzie.
Nasza kochana spokojna głaskunka, mruczanka
Po sterydzie stan się poprawił na tyle, że kicia ma ochotę na zabawę, jedzenie. Niestety charczenie pewnie pozostanie ale nie jest na tyle groźne, żeby Efisia nie mogła oddychać. Czekamy teraz na wieści jak Tania przyjmie koleżankę.
chcialabym dla pani Marty utworzyc fundusz białaczkowy i zebrać pieniążki na Tanię i Czesia, na Virbagen. I Tania i Efi to nasze koty więc czuję się w obowiązku by pomóc.
Alienor pisze:FantastycznieBędzie łatwiej robić zastrzyki histerykom
.
Jakby dało się ustawić np. na środę sterylkę Julinki i Stelli ( ja płacę, ale ze zniżką KCh) to proszę o wiadomość.
:
MartynaP pisze:
rasa tereniu jak to ze schronu kundelek pospolity![]()
wyglądem to jakby stał koło yorkopekińczyka
Filomen pisze:chcialabym dla pani Marty utworzyc fundusz białaczkowy i zebrać pieniążki na Tanię i Czesia, na Virbagen. I Tania i Efi to nasze koty więc czuję się w obowiązku by pomóc.
Mara S pisze:Filomen pisze:chcialabym dla pani Marty utworzyc fundusz białaczkowy i zebrać pieniążki na Tanię i Czesia, na Virbagen. I Tania i Efi to nasze koty więc czuję się w obowiązku by pomóc.
A Efi nie mogłaby też Virbagenu dostać? Iweta super
Iweta pisze:Wróciłam z kilniki, odebrałam kicie (nie wiem jak ma na imię) Kicia jest przecudownym kotem
Nie dośc, ze jest bardzo ładna (choć niestety nie widac tego na zdjęciach) tojest bardzo grzeczna, rozmruczana, no super kotka. Pani doktor była nia tez zachwycona i nawet powiedziała, ze jakby nie miała psa to zastanowiłaby sie czy by jej nie wziąć
![]()
Kicia przeszła wczoraj operacje przepony, bardzo trudna operacje, po otwarciu okazało sie, ze pod przeponą ma złamane, (moze pęknięte?) dwa żebra. Czuje sie na prawde bardzo dobrze, ma wilczy apetyt, jest bardzo kochana. Niestety ma jeszcze do zoperowania wiązadło boczne łapki, ta operacja musi sie odbyć, ponieważ tego typu kontuzja będzie jej bardzo utrudniała poruszanie sie. Nie można było zrobic tego od razu, poniewaz ta operacja była ciężka i długa. Druga operacja zapewne odbędzie sie juz w Sosnowcu. Dostałam do domu tabletki i jeszcze jakies lekarstwo w strzykawce do podawania dopyszcznego, mam nadzieje, ze nie bedzie problemu z podawaniem, jesli bedzie mam przyjechac na zastrzyk![]()
Kicia u mnie zostanie chyba przez tydzień, jest zakwaterowana w klatce ze względu na niesprawna łapkę. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze i kicia szybko znajdzie dom, bo jest przemiłym, rozmruczanym kotem![]()
....
...
...
....
...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 104 gości