DT dla RUDEJ kotki. Kicia u J.D. :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 25, 2011 19:57 Re: DT dla RUDEJ kotki. Szukamy TRANSPORTU kier. BIAŁYSTOK

Nie ma strachu :D jeśli nie zdarzy się trąba powietrzna albo trzęsienie ziemi to właściwie wszystko prawie dograne raczej

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt lut 25, 2011 19:58 Re: DT dla RUDEJ kotki. Szukamy TRANSPORTU kier. BIAŁYSTOK

J.D. pisze:Nie ma strachu :D jeśli nie zdarzy się trąba powietrzna albo trzęsienie ziemi to właściwie wszystko prawie dograne raczej

:1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Sob lut 26, 2011 22:36 Re: DT dla RUDEJ kotki. Szukamy TRANSPORTU kier. BIAŁYSTOK

Koteczka dojechała cała i zdrowa :ok: ostrożnie ale spokojnie,bez nerwowości wyszła z transporterka do kojca i schowała się do budki.Przygasiłam światło,zasłoniłam kocykiem częściowo kojec i niech w spokoju spędzi noc.Ma kuwetę ,wodę i suchy pokarm więc nie będę jej przeszkadzac do rana.Mam nadzieję,że po nocy będzie "cóś" w kuwecie....

J.D.

Post » Sob lut 26, 2011 22:36 Re: DT dla RUDEJ kotki. Szukamy TRANSPORTU kier. BIAŁYSTOK

J.D. pisze:Koteczka dojechała cała i zdrowa :ok: ostrożnie ale spokojnie,bez nerwowości wyszła z transporterka do kojca i schowała się do budki.Przygasiłam światło,zasłoniłam kocykiem częściowo kojec i niech w spokoju spędzi noc.Ma kuwetę ,wodę i suchy pokarm więc nie będę jej przeszkadzac do rana.Mam nadzieję,że po nocy będzie "cóś" w kuwecie....

super :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie lut 27, 2011 0:34 Re: DT dla RUDEJ kotki. Szukamy TRANSPORTU kier. BIAŁYSTOK

:ok:
bardzo cieszę :!:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 27, 2011 0:40 Re: DT dla RUDEJ kotki. Szukamy TRANSPORTU kier. BIAŁYSTOK

A w ogóle to ona jest śliczna, bardzo ciekawska, ma piękne oczy - i obnaża zęby, jak się próbuje pokazać palec w okolicy transportera :D

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie lut 27, 2011 10:15 Re: DT dla RUDEJ kotki. Szukamy TRANSPORTU kier. BIAŁYSTOK

J.D., Salony Kot i oczywiście kolega Szalony Kot - dzięki wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kciuki za szybkie osowojenie kici :ok: :ok: :ok: :ok: i oczywiście domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Tymczasem mamy nadzieję na foty, bo kicia jest naprawdę wyjątkowo piękna.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro mar 02, 2011 11:43 Re: DT dla RUDEJ kotki. Kicia u J.D. :)))

Koteczka jest bardzo spokojna [o matko,nie wykrakać :? ],je,pije,kuwetkuje ale nie wykazuje jak na razie chęci do baraszkowania po kojcu;leży w pięknej pozie w budce i łaskawym okiem obserwuje co dzieje się wokoło;nie wykazuje nerwowości czy strachu jak coś robię-sprzątam,stawiam jedzonko,zmieniam żwirek,czasem cicho syknie ale ogólnie leżakuje w domku;musimy więc poczekać na fotki....

J.D.

Post » Śro mar 02, 2011 19:36 Re: DT dla RUDEJ kotki. Kicia u J.D. :)))

Super wieści :) Za oswajanie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro mar 09, 2011 22:21 Re: DT dla RUDEJ kotki. Kicia u J.D. :)))

Co słychać u kici?Jakieś chętne domki są?

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30

Post » Czw mar 10, 2011 15:23 Re: DT dla RUDEJ kotki. Kicia u J.D. :)))

No włąsnie Asiu co u ciebie? jak Sisi ?
Obrazek

ASK@

Post » Pt mar 11, 2011 14:51 Re: DT dla RUDEJ kotki. Kicia u J.D. :)))

"Sisi" jak na razie traktuje człowieka a raczej jego twarz,spojrzenie jak czorta rogatego :evil: choć jest ciut lepiej bo już nie rzuca się w moim kierunku :ok: Póki co połączyłam kojec z klatką metalową żeby miała więcej przestrzeni no i żeby nie "zjadała" kojca :mrgreen: czyli jego drewnianych części.Strasznie prosi do towarzystwa :cry: ;aha-zamówiłam dla niej krople Bacha;pomogły dla Kity to i mam nadzieję,że dla Sisi tez pomogą :ok: jeszcze na czas podawania kropli-tak przynajmniej z dwie buteleczki- potrzymam ją w zamknięciu;w tym czasie zrobię drugie szczepienie no i zobaczymy;zamknięcie też może powodować stres więc może po wypuszczeniu uspokoi się i powoli będzie się oswajać...

J.D.

Post » Pt mar 11, 2011 15:04 Re: DT dla RUDEJ kotki. Kicia u J.D. :)))

samo "moze". Cholerka,zeby tak człek wiedział jak kotu dogodzic :cry: Ale chyba bym nie wypuszczała. A jeśli to nie do kotów. Pójdzie to juz przepadnie.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]