Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia pisze:Bliżej lata zadzwoń do Mamy i nadmień, ze bardzo wzięłaś sobie do serca Jej rady. Nastęnie zapytaj, czy nie zechciałaby zająć się kozą podczas Waszego urlopu
dagmara-olga pisze:Kaktus![]()
ale - koza by się przydała, mliko daje i można syr zrobić i o chłopa zadbać coby najedzony siedział i nie zamiarował uciekać!
Magija pisze:Inga - jak ucieknie to zadzwoń do Zbyszka, on go odstrzeli z palmera
Patmol pisze:ja bym chciała strasznie mieć osła
Liwia pisze:Bliżej lata zadzwoń do Mamy i nadmień, ze bardzo wzięłaś sobie do serca Jej rady. Nastęnie zapytaj, czy nie zechciałaby zająć się kozą podczas Waszego urlopu
Patmol pisze:mój TŻ powiedział, że na osła się zgodzibo już zapytałam
ale pod warunkiem, że bedziemy w domku z ogródkiem wtedy mieszkać i że ja zgodzę się na kozę
pozytywka pisze: a swoją droga, to jak człowiek się miau oczyta, to juz potem lata po swiecie i adoptuje jak leci![]()
a przynajmniej próbuje
pozytywka pisze:a ja kiedyś zrozumiałam, że Satyrki przywiozły sobie samicę pingwina ze sklepu zoo - nawet mnie to nie zdziwilo, bo wiedziałam, ze maja nie tylko stadko kociaste, ale i krołika, mieli myszki, to czemu nie - pingwiny
pozytywka pisze:Georg-inia, domek z ogródkiem jest, to czemu nie mieć krówki kompaktowej?
Mleko smaczniejsze i łatwiej się doi.
A Patmol, to chyba oslicę chce mieć, eby w oślim mleku kąpiele brac - jak sama Kleopatra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 51 gości