Fundacja PJD, Vegas ma swój dom! :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 9:55 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

to laserki po raz 2
viewtopic.php?f=20&t=124504

Ziółko

Od: Nie lis 30, 2008 16:17

Post » Wto lut 22, 2011 15:54 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

Dzikie szaleństwo u nas zapanowało dzięki laserkowi z poprzedniego bazarku Ziółko, nawet Snejkuś biega i skacze. :) Zapraszam na bazarek z kolczykami Swarovskiego:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124519

Tym razem tylko Betusia mi pomagała:
Obrazek
Ex-PaJDotki: Betka Obrazek i Snake ObrazekObrazek Obrazek

foczka.skoczka

Od: Sob lut 27, 2010 14:55

Post » Czw lut 24, 2011 15:02 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

Biedna kocina - łokieć jej wystaje z koszyczka :twisted: Kolczyki piękne :love:

Zapraszam na wyprzedaż moich tymczasów:
viewtopic.php?f=1&t=84362&start=885
Nie wahajcie się, bo ktoś może Wam te piękne koty sprzątnąć sprzed nosa! :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw lut 24, 2011 19:24 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

A do mnie przeprowadziła się PaJDotka Lila. Jest śliczną szprotką w centki! I jest o tyle dłuższa od Imbisia! Dobrze jej z oczu patrzy, nawet moje dziewczyny nie zrobiły jej specjalnego sajgonu póki co :ok: . Na razie aklimatyzujemy się, zwiedzamy kąty i dziwimy się, co to za miejsce :).
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Czw lut 24, 2011 21:59 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

No to trzymam kciuki za aklimatyzację Liluni :ok:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pt lut 25, 2011 11:31 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

luelka to ja muszę niedługo się wprosić na oglądanie Lili. :D
ryśka boskie to zdjęcie z Mamelą. :ryk:
A ja obraziłam się na nasze koty. Kupiłam sobie na wyprzedaży śliczne ochraniacze na ręce z pomponikami, jeden pomponik słabo się trzymał więc położyłam sobie je na wierzchu, żeby pamiętać o przeszyciu. I któreś się do nich dobrało i rozwaliło pomponiki. Wszystkie cztery. :placz: Próbowałam znaleźć winowajcę, ale jak im machałam pomponem przed nosem, to zaczynały się bawić zamiast wykazać skruchę. :lol: Mamy teraz ciche dni. :wink:

foczka.skoczka

Post » Pt lut 25, 2011 12:13 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

Foczko - do zdjęcia z koszyczkiem: "Betka Zimny Łokieć" :wink: 8) Cudnie wyszło!
Gratulujemy decyzji o adopcji Becinki!
Pozdrowienia dla Wszystkich PaJDotków od Broni i Imbirka!! :)
Obrazek
Trzymamy kciuki za PJD :)

grikawo

Od: Nie lut 06, 2011 23:31

Post » Pt lut 25, 2011 12:18 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

grikawo pisze:Foczko - do zdjęcia z koszyczkiem: "Betka Zimny Łokieć" :wink: 8) Cudnie wyszło!
Gratulujemy decyzji o adopcji Becinki!
Pozdrowienia dla Wszystkich PaJDotków od Broni i Imbirka!! :)

Drużyna Bro-Im-y w pełni już zaaklimatyzowana i w formie?
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Pt lut 25, 2011 12:26 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

Oj w formie, i to aż za dobrej ;) nadążyć za nimi nie można i rąk brakuje :)
A tak poważnie - Imbiś zaaklimatyzował się świetnie i wszystko poszło błyskawicznie. Po 3 dniach nastąpiła eksplozja kociej miłości :1luvu: zapasy w parterze, gonitwy po całym mieszkaniu, wspólne mycie i spanie, no i oczywiście toczenie smakuli łapka w łapkę - to ulubiony "sport" naszych zawodników :ryk:
Także duet "BRO-IM-Y" broi na całego - zgodnie z nazwą :lol:
Obrazek
Trzymamy kciuki za PJD :)

grikawo

Od: Nie lut 06, 2011 23:31

Post » Pt lut 25, 2011 12:39 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

grikawo super, że ogonki szybko się polubiły.
Tak w ogóle to chciałam sprostować, że to nie ja, a Jarek oficjalnie adoptował Betkę. Ja się do tego łobuza nie przyznaję. :smokin: ;)

foczka.skoczka

Post » Nie lut 27, 2011 14:28 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

foczko.skoczko, tak się zastanawiam nad tym fenomenem adopcyjnym - najwyraźniej mężczyźni lubią kobiety, które ich od czasu do czasu podgryzają :twisted: Jarek jest kociarzem w 100 % - wiele osób by się zraziło, mając w domu taką charakternicę :lol: :twisted:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie lut 27, 2011 19:11 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

Miłość Jarka do Betki była dla mnie sporym zaskoczeniem, ta rozpacz w jego oczach po tym, jak Iza powiedziała nam, że są chętni na adopcję Małej. :lol: Myślałam, że będę musiała płaczem go przekonywać, żebyśmy ją zostawili, a tu jeszcze musiałam udawać obojętną. ;) On twierdzi, że robi to dla Snake'a, żeby kolejny kot go nie terroryzował. Bo jak jakiś tymczas nam przybędzie, to teraz Betka nim się "zajmie" i w razie czego spacyfikuje. Ciekawe czy ten szczwany plan w razie czego się powiedzie. Betki charakterek ciągle nas zaskakuje, pewnie nasza granica cierpliwości do jej wybryków cały czas będzie się przesuwać. Bo niejeden człowiek nie ma takich pokładów energii i inwencji jak ona. :1luvu: Od kilku dni martwię się o Snake'a. Ostatnio posmutniał i zaczęłam go obserwować, no i piątek-sobotę przespał i był osowiały, w kuwecie bardzo mały sik znalazłam. Walczymy standardowo, na razie niewiele, ale sika. Kurcze, ja już nie wiem co może u niego powodować to zatykanie. Spokój był ponad 2 miesiące, przy czym jadł dłużej niż zwykle HD. Żadnych zmian i stresów ostatnio nie miał, schudł, z Małą żyją w dobrych stosunkach. Strasznie mi go szkoda, taki kochany, a taki smutny tygrysek. :(

foczka.skoczka

Post » Nie lut 27, 2011 22:14 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

Foczka, biedny Tygrysek! Oby się poczuł lepiej!

A Wy nie wiecie, a ja wiem, jaka cudna Kota wyrosła z Lili! Nie mogę się oderwać od aparatu - nic, tylko pstrykam i pstrykam ślicznotkę! :)

A pogłaszczesz?
Obrazek

O, właśnie tak!
Obrazek

A teraz wyczyszczę dokładnie futerko.
Obrazek

luelka

Post » Pon lut 28, 2011 16:23 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

Ha, wchodzę na wątek i co widzę? Wszystkich zatkało z wrażenia, jaka ta Lilunia śliczna! :)

luelka

Post » Pon lut 28, 2011 18:40 Re: Fundacja PJD, 1 % s.82, BETKA I IMBIR - Domy!!!:))

zatkało, zatkało, ukradłam Ci te fotki i założyłam jej wątek na MruMru :)
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

[poprzednia][następna]