Anna Kubica pisze:Hej Justinkujak dziś Bazyli i reszta gromady
i jakie dziś samopoczucie?
właśnie właśnie co tam u Was słychać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Kubica pisze:Hej Justinkujak dziś Bazyli i reszta gromady
i jakie dziś samopoczucie?
Justinek Warszawa pisze:Słychać Trójkę,oczywiście
A poważnie: zjadł, wypił, domagał się dokładki, dostał dziś pierwszy raz puszkę. Wczoraj ze stresu zrobił kupę w trakcie transportu do weta, przedwczoraj w tej samej sytuacji nasiusiał. Moim zdaniem to stres. Zobaczymy, po tych antybiotykach. Kurczę, muszę mu ten mocz zbadać.
Justinek Warszawa pisze:Bazyli wypuszczony z garderoby wczoraj wieczorem. Spał ze mną, ale w nocy sobie poszedł. Koty średnio nim zainteresowane, poza drobnym syczeniem nie ma utarczek. Psa się nie boi, pies jego też nie. A to pies z gatunku pierdółek, moich się nieco boi, no, czuje respekt. Obecność tymczasów w domu to ważny element terapii mojego psa.
I - słuchajcie! - jest lepiej! Bazyli załatwia się pod schody, a nie pod siebie! Idzie gdzieś, żeby się załatwić. Czyli jesteśmy na dobrej drodze
Anna Kubica pisze:Strasznie się cieszę Justinek, bardzo, bardzoa może wstaw mu tam kuwetkę
ogonia pisze:halo halo co tam u mojego ulubienca slychac
Justinek Warszawa pisze:ogonia pisze:halo halo co tam u mojego ulubienca slychac
To dlaczego dopytujesz się o ulubieńca tak rzadko? Już myślałam, że wątek umarł
U Bazylego nie tyle coś słychać, co słychać BazylegoŁazi za mną po mieszkaniu i gada, miauczy, pomiaukuje, dogaduje, sprzecza się. Kotów się nie boi, psu już zajął legowisko, nasikał tam zresztą już 2 razy
Kuwety nie łapie. Obserwował pozostałe koty, co tam robią. Parę razy ja, kiedy czułam, że chce się załatwić, zaniosłam go do jednej z kuwet. Nic - poszedł narobić pod okno albo nasikał na worek z psim jedzeniem
Jakoś dziwnie z kocim nie...
Jak ja mam umyć worek, Bazyli??
To nie kwestia żwirku: w jednej kuwecie jest silikon, w drugiej sanicat. Muszę mu ukopać piasku, ziemia odmarza, więc może mi się uda. Może musi być żółty piasek? Może o to chodzi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości