Super czarny Bager - kot bez wad....

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 23, 2011 15:06 Re: Super Czarny Bager i szylkretowa Heksia - znów szukamy domu

Szalony Kot pisze:A ja się wstydzę, bo oczywiście cały czas coś mnie goni :oops:
Miałam robić ogłoszenia na wtorek rano, to wyszła szybka akcja ogłaszania 30 kotów po p. Stanisławie (banerek w podpisie), chciałam się poprawić i zrobić dziś w nocy - to wczoraj pod wieczór miau mi padło i dopiero teraz jakoś działa, ale momentami znów wywala :|
Allegro na pewno zrobić nie mogę, bo jestem ostatnią osobą na świecie, która nie ma konta w banku, więc i konta tam. Więc rób i gumtree może też, tam ten formularz jest i zawsze lepiej, jak przekieruje na tę właściwą osobę, bo jak do mnie ktoś pisze z formularza i ja kieruję do tej odpowiedniej osoby to zawsze mam wątpliwości, czy napiszą :roll:

Zrobię na wszystkich pozostałych, w sumie tego będzie ze 30. I zrobię to dziś w nocy, inaczej chyba pieszą pielgrzymkę do Neigh zrobię celem padania na kolana ze łzami w oczach i błaganiem o wybaczenie. Nie lubię, jak mi się plany rozjeżdżają, no... :oops:

Kuszące........nie wiem czy nie napisać NIE RÓB. Jeszcze nikt do mnie pielgrzymek nie uprawiał........baaaaaardzo mi się ta wizja spodobała:-) Bardzo;-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro lut 23, 2011 15:15 Re: Super Czarny Bager i szylkretowa Heksia - znów szukamy domu

Szalony Kocie - RÓB, BÓB te ogłoszenia :P Na pielgrzymkę bez padania do nóg zawsze się można wybrać :wink:

O.... i ja też się mogę wybrać na pielgrzymkę pieszą, jak mrozy zelżeją razem z moimi Okruszkami :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Śro lut 23, 2011 15:19 Re: Super Czarny Bager i szylkretowa Heksia - znów szukamy domu

Bardzo serdecznie zapraszam:-).

Jak będzie cieplej - i teraz też. Jest co oglądać.......6 kotów średnio wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Mozecie sobie zrobić np. zbiorową pielgrzymkę .......nawet śpiewać se po drodze mozecie pieśni nabożne;p

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro lut 23, 2011 15:23 Re: Super Czarny Bager i szylkretowa Heksia - znów szukamy domu

Szalony Kot pisze:Ja się teraz zastanawiam, bo jak Neigh o to padanie do nóg chodzi właśnie :roll:

Oczywiście, ze o to.........ja to zobaczyłam........wiejską drogą prowadzącą do mojego domu idzie pielgrzymka i zawodzi takie te różne .......takie wiecie aaaaoooooaaaaa. Po czym mi do nóg pada. CZAAAAAAD! hihihihi

Latem sie wiecej ludzi kręci......byłoby wieksze wrażenie. Ale ok teraz też moze być. HIhihi siedzę i się cieszę do kompa. Ta moja wyobraźnia mnie zgubi:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro lut 23, 2011 15:44 Re: Super Czarny Bager i szylkretowa Heksia - znów szukamy domu

Neigh pisze:(...)
Oczywiście, ze o to.........ja to zobaczyłam........wiejską drogą prowadzącą do mojego domu idzie pielgrzymka i zawodzi takie te różne .......takie wiecie aaaaoooooaaaaa. Po czym mi do nóg pada. CZAAAAAAD! hihihihi
(...)

No dooobra - padać do nóg możemy, co nam :P Te śpiewy gorsze, ale do wiosny poćwiczymy :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Czw lut 24, 2011 5:48 Re: Bager i Heksa - piękne i idealne. I co z tego?

No dobra, chyba pielgrzymka jest przesunięta w czasie.
Jeśli chcesz wiedzieć, na co wrzucałam - na wszystko z mojego pierwszego postu poza nk i gronem oraz wszystkie portale z pierwszej partii mojego drugiego postu, w temacie "Ogłoszenia - zrób to sam!", do którego kieruje link w mojej stopce.
Btw mogłabyś kiedyś też tam zajrzeć ;]

Niestety nie udało mi się dodać ogłoszeń na adopcje.org, bo się nie ładują.
Ale do adopcji mam coraz bardziej lekceważący stosunek. Liczba wyświetlań maleje do zera niemal ostatnio.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 24, 2011 9:14 Re: Bager i Heksa - piękne i idealne. I co z tego?

Aktywowałam:-) Dzięki.

Tak kiedyś tam zajrzę....jak przestanę przyjmować koty. Wtedy zajmę się pomocą zewnetrzną, bo cały czas wykradany rodzinie na jazdy do weta, sprzątanie kuwet, żwirku, podawanie leków itp przeznaczę na to. Jeśli teraz zacznę jeszcze po nocach ogłoszenia robić..........to zakładam, ze mnie w końcu z tymi kotami poślą do diabła.

I będą mieli rację.

Dorobię mu jeszcze allegro. Żeby było śmieszniej - mam pierwszego maila - ile miesięcy ma ten kotek. W sprawie Heksy też były zapytania 2 tego samego typu. I że pani chce podrostka maks 5 miesięcy.

A płyty chętnie posłucham:-)

Obrazek

Neigh

Post » Czw lut 24, 2011 9:22 Re: Bager i Heksa - piękne i idealne. I co z tego?

Odpisz poważnym tonem, że ok. 36 ;)

Na ogłoszenia to trochę czasu schodzi, fakt. Ja na te moje 30 portali zużywam ok. półtorej godziny.
Więc rozumiem, że nie zaglądasz :wink:

A płytę powinniśmy dograć w tę sobotę i wtedy będzie do ściągnięcia w przyszłym tygodniu jakoś.
O ile oczywiście dogramy, co może się nie odbyć ;)

Szalony Kot

Post » Czw lut 24, 2011 9:27 Re: Bager i Heksa - piękne i idealne. I co z tego?

Szalony Kot pisze:Odpisz poważnym tonem, że ok. 36 ;)

Na ogłoszenia to trochę czasu schodzi, fakt. Ja na te moje 30 portali zużywam ok. półtorej godziny.
Więc rozumiem, że nie zaglądasz :wink:

A płytę powinniśmy dograć w tę sobotę i wtedy będzie do ściągnięcia w przyszłym tygodniu jakoś.
O ile oczywiście dogramy, co może się nie odbyć ;)

Ha ludzie płyty nagrywają...........może ja jednak napiszę tę książkę. Tę tamtę ( :-) ) co za różnica........

Noo czasowy problem mam notorycznie:-) Hihih ale 36 miesięcy........doooobre, dooobre.
Aczkolwiek zaraz dostanę ileś obrażonych maili, ze sobie żarty stroję..........

Matuśku jakie ja miałam inne jednak nastawienie adoptując moje koty. Znaczy się Melkę.......bo Andzia to sama się wadoptowała. Persona tyż.......

Obrazek

Neigh

Post » Czw lut 24, 2011 9:45 Re: Bager i Heksa - piękne i idealne. I co z tego?

Pisz pisz :ok:

I wiadomo, że ludzie dziwni są, nie od dziś.
A Bager dostał jeszcze do kompletu adopcje.org i już z mojej strony chyba tyle będzie. Idę film oglądać :mrgreen:

Szalony Kot

Post » Czw lut 24, 2011 19:31 Re: Bager i Heksa - piękne i idealne. I co z tego?

Dwa zapytania w sprawie Bagera. Dwa o Gerarda. Jedno o Cynamona. Dzień pytań po prostu:-)

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]