Szalony Kot pisze:A ja się wstydzę, bo oczywiście cały czas coś mnie goni![]()
Miałam robić ogłoszenia na wtorek rano, to wyszła szybka akcja ogłaszania 30 kotów po p. Stanisławie (banerek w podpisie), chciałam się poprawić i zrobić dziś w nocy - to wczoraj pod wieczór miau mi padło i dopiero teraz jakoś działa, ale momentami znów wywala![]()
Allegro na pewno zrobić nie mogę, bo jestem ostatnią osobą na świecie, która nie ma konta w banku, więc i konta tam. Więc rób i gumtree może też, tam ten formularz jest i zawsze lepiej, jak przekieruje na tę właściwą osobę, bo jak do mnie ktoś pisze z formularza i ja kieruję do tej odpowiedniej osoby to zawsze mam wątpliwości, czy napiszą![]()
Zrobię na wszystkich pozostałych, w sumie tego będzie ze 30. I zrobię to dziś w nocy, inaczej chyba pieszą pielgrzymkę do Neigh zrobię celem padania na kolana ze łzami w oczach i błaganiem o wybaczenie. Nie lubię, jak mi się plany rozjeżdżają, no...
Kuszące........nie wiem czy nie napisać NIE RÓB. Jeszcze nikt do mnie pielgrzymek nie uprawiał........baaaaaardzo mi się ta wizja spodobała:-) Bardzo;-)