Beasia pisze:Szalony Kot pisze:Ja opisuję na bieżąco na FB, że z kotką niestety jest gorzej :/
Macie moc kciuków
nie mogę znaleźć na FB wydarzenia dotyczącego Kasi, możesz podać jakiś link?
http://www.facebook.com/event.php?eid=162895203758183
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beasia pisze:Szalony Kot pisze:Ja opisuję na bieżąco na FB, że z kotką niestety jest gorzej :/
Macie moc kciuków
Szalony Kot pisze:Beasia pisze:Szalony Kot pisze:Ja opisuję na bieżąco na FB, że z kotką niestety jest gorzej :/
Macie moc kciuków
Szalony Kot pisze:Beasia pisze:Szalony Kot pisze:Ja opisuję na bieżąco na FB, że z kotką niestety jest gorzej :/
Macie moc kciuków
hanelka pisze:Dziękuję Beatko. Chętnie skorzystam z każdej pomocy. Muszę się tylko poogarniać w szczegółach. Mam Kastora na diecie nerkowej, to się chłopak tymczasem podzieli. Kłopot w tym, że Kasiek apetyt ma niezbyt szalony. Na razie, za zgodą wet robimy małe kombinacje. Mokrego Renala okrasiłam trochę wywarem z kurczaka i jakoś poszło. Suchy Hills i Trovet jest całkiem bleee, panna chce koniecznie hypoalergiczną karmę Chajki.
Gdybyś zechciała wpaść w weekend, albo ja do Ciebie, bo do końca tygodnia wracam czarną nocą dopiero.
Bardzo dziękuję. Zaraz wyślę pw.muza_51 pisze:Bardzo proszę DT o podanie na PW numeru konta na który mam przelać fundusze dla Kasi.I z innej beczki - przed chwilą w wiadomościach RMF podali informacje, że prokuratura odwołała się od wyroku sądu w sprawie psa haski. Prokuratura żąda 2 lat bezwzględnego pozbawienia wolności bez zawieszenia dla sprawców. Jak dobrze usłyszeć takie wiadomości bez względu na finał w sądzie.Pozdrawiam DT Kasi.
SuperBeata pisze:jasne
moge ja do ciebie, pewnie bedzie Ci wygodniej![]()
przyniose swoj glukometr i mozemy pocwiczyc Twoje klucie Soserka![]()
wiem, ze dawalas Kasi Relanium - moze ona lepiej na Peritol zaskoczy z jedzeniem? bo zwykle jest tak, ze albo to albo drugie dziala, rzadko obydwa na jednego kotaprzyniose wiec tez Peritol...
zadzwonie w sobote i sie jakos umowimy, nie bede Ci teraz glowy zawracac
Do każdej kroplówki Kaśka dostaje duphalyte, catosal i solvertyl. Do tego dieta nerkowa i to na razie wszystko. Wyniki badania krwi ma dosyć dobre poza kreatyniną i moczniekiem. HT - 0,29, czyli początek niedokrwistości. O dalsze szczegóły mnie nie pytaj, bo trochę ciemna jestem w tej materii. Za jakiś tydzień mam powtórzyć badania: profil nerkowy z fosforem.mokkunia pisze:doczytałam i mam pytanko: Kasia dostaje teraz kroplówki i je karmę nerkową, tak? A jakie leki dostaje?
I jak wyszła jej morfologia i czy badaliście też może jonogram?
Po kroplówkach powinna się poczuć lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości