black-lodge! zazdraszczam Ci!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
black_lodge pisze:A ja mam modelkę![]()
![]()
Obrazek jest o tyle miły, że nie gryzie i nie drapie![]()
Potwór zaanektował fotelik przeznaczony do tapicera. Skacze coraz lżej z niego, śpi na nim, drapie.
Na początku jak zeskakiwała z czegoś, to aż się bałam, że sobie coś zrobi. ŁUP! ŁUP!! Ale kierowniczka coraz zgrabniejsza i zwinniejsza się robi. Jeszcze trochę i w końcu dostanie piętrowy drapak, z którym wciąż się wstrzymujemy ze względu na bezpieczeństwo kierowniczki![]()
No i jeszcze z nowin: nabrała zwyczaju gadania w nocy, około 3 rano i koło 7Pierwszy raz myślałam, że zawału dostanę, z pokoju rozległ się głos żula, który nałykał się helu : "hej hej chodź chodź dawaj"
Małośmy nóg nie połamali pędząc z sypialni, a to kotecek się nudził i na środku pokoju dawał temu wyraz
Muszę to kiedyś nagrać
black_lodge pisze:
magdaradek pisze:"łapa boli od całowania"![]()
![]()
![]()
no nie mogę![]()
świetnie wchodzicie w jej rolę. to jest przypuszczam dokładnie to, co powiedziałaby Pućka gdyby mówić umiała
CoolCaty pisze:Pokazywałam dziś pani Marioli filmik z wielkiej miłości do kartofli. Pani Mariola nie była zaskoczona. Mówiła, że Pucia ma w ogóle jazdę na warzywaKiedyś wytarzała się wściekle we włoszczyźnie zakupionej przed pracą przed panią Asię. Potrafiła wyciągać marchewkę i się w niej tarzać.
Ale ta Pućka to jest świr![]()
black_lodge pisze:Ech, życie gwiazdy, hołdy, hołdy i łapa boli od całowania![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 81 gości