Kierskie stadko - przygody :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 23, 2011 23:08 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Na polepszenie humorków - "kiekrzowa" Tekla i ferajna ;)

Obrazek

Tekla okazała się miłą chociaż trochę ostrą koteczką. Przychodzi sama na łóżko, nawet jeśli musi przejść koło psów. Uwielbia drapanko, można by ją pieścić cały dzień ;)
Psy ustawia sobie niczym rasowy treser, żaden jej nie podskoczy. Wystarczy, że któryś dłużej na nią patrzy, albo zajrzy jej do miski, a dostaje po nosie, a Tekla zamienia się w dziką furię. Zdecydowanie umie sobie radzić w życiu!

Ori

Od: Czw sty 13, 2011 23:11

Post » Czw lut 24, 2011 0:45 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Oskarkowi by się przydało takie ogłoszenie do druku bo chciałam u mnie zawiesić w zoologicznym ale nie mam zdjęcia odpowiedniego, albo gdzieś jest na wątku i przegapiłam, bo nie wszystkie zdjęcia mi się otwierają zawsze. Ostatnio dwa kotki z ogłoszenia znalazły domki w tym sklepie więc całkiem nieźle. Chociaż ktoś z kociego pazura robi mi krecią robotę ostatnio w moim zoologu, bo mi rozwiesił jakieś rude wypasy do adopcji i na buraski nikt nie patrzy:(

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Czw lut 24, 2011 1:29 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Brawo Tekla tak trzymać :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Czw lut 24, 2011 11:09 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Szalony Kot pisze:Cześć dziewczyny. Co u tych kotków z wydarzenia?
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 83&index=1

Wszystko na bieżąco umieszczamy w wątku.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Czw lut 24, 2011 12:24 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

itaka pisze:Kasia a możesz zrobić jakiś tekst dla Oskarka. Porobię mu ogłoszenia.

Ja bym chętnie napisała, ale ja jestem umysł ścisły i nie umiem ładnie napisać, tak żeby chwytało za serce :(

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Czw lut 24, 2011 12:56 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

To może Marta :mrgreen: Ona tak ładnie pisze te ogłoszenia :oops:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Czw lut 24, 2011 13:32 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Poproszę Martę, ale teraz szukanie Czarnego Kocurka ma najwyższy priorytet.

kasia_5000

Post » Czw lut 24, 2011 20:56 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

a Czarnego Kocurka żeby szczęśliwie wrócił do domu :ok:

iwonac

Post » Czw lut 24, 2011 21:28 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Czarny Kocurek już w piwniczce :)

kasia_5000

Post » Czw lut 24, 2011 21:38 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

:lol: :1luvu: :lol: :1luvu: :lol: :1luvu:

iwonac

Post » Czw lut 24, 2011 23:06 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Ori pisze:Na polepszenie humorków - "kiekrzowa" Tekla i ferajna ;)

Obrazek

Tekla okazała się miłą chociaż trochę ostrą koteczką. Przychodzi sama na łóżko, nawet jeśli musi przejść koło psów. Uwielbia drapanko, można by ją pieścić cały dzień ;)
Psy ustawia sobie niczym rasowy treser, żaden jej nie podskoczy. Wystarczy, że któryś dłużej na nią patrzy, albo zajrzy jej do miski, a dostaje po nosie, a Tekla zamienia się w dziką furię. Zdecydowanie umie sobie radzić w życiu!

Teklunia umie zadbać o siebie :D wygląda pięknie :1luvu:
Anna Kubica

Post » Czw lut 24, 2011 23:12 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

O tak, umie! Tekla zrzuciła trochę sadełka, teraz to "puszysta piękność" :mrgreen:
Ma całkiem ludzkie oczy, jest niesamowita.
A od niedawna ma też kolegę - kocurka ze schroniska. Teraz moja załoga wygląda tak:

Obrazek

Ori

Od: Czw sty 13, 2011 23:11

Post » Czw lut 24, 2011 23:29 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Ori pisze:O tak, umie! Tekla zrzuciła trochę sadełka, teraz to "puszysta piękność" :mrgreen:
Ma całkiem ludzkie oczy, jest niesamowita.
A od niedawna ma też kolegę - kocurka ze schroniska. Teraz moja załoga wygląda tak:

Obrazek

Ori pięknie :1luvu: Mam nieodparte wrażenie że Tekla rządzi :wink: Ori one ci zawsze tak pozują :?: :D
Anna Kubica

Post » Pt lut 25, 2011 9:20 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

itaka pisze:To może Marta :mrgreen: Ona tak ładnie pisze te ogłoszenia :oops:

Komplemencik od rana dobrze robi na samopoczucie 8) :wink:

Dla równowagi sama się zgnębię: co z tego, że ładne, jeśli mało skuteczne :roll:

W weekend obiecuję napisać Oskarkowi ogłoszenie i zrobić zdjęcia. Ten tydzień miałam wycięty z życiorysu przez naszą dworcową zgubę, teraz muszę się trochę ogarnąć z zaległościami w pracy (dosyć skandalicznymi....), także ogłoszenie zostawiam na niedzielę.

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

[poprzednia][następna]