Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olafen pisze:Conchita pisze:U nas z kolei jest nawracający problem ze świerzbowcem - ostatnio wetka powiedziała, że żeby go skutecznie wytłuc,to musimy odrobaczyć koty adwokatem albo strongholdem ze cztery razy
A ten adwokat strasznie drogi i teraz kilka kotów razy kilka razy
ASK@ pisze:Conchita pisze:U nas z kolei jest nawracający problem ze świerzbowcem - ostatnio wetka powiedziała, że żeby go skutecznie wytłuc,to musimy odrobaczyć koty adwokatem albo strongholdem ze cztery razy
kupuję za rada weta psi stranghold. Mogę nim odrobaczyć chyba 5-6 kotów. On jest gęstszy i wciągam w strzykawki wyliczoną dawke.Dobrze sie w nich także przechowuje.
faktycznie ,można podawac kilak razy stranghold by zapobiec śiewrzbowi i robalom w przewodzie pokarmowym (górnym-jesli coś nie poplątałam w relacji wetowskiej). Kolejne dawki podaje sie po 20 do 30 dnia.Nie mozna przekroczyć 30 bo wtedy zaczynasz od nowa.Ale Broszka jest słaba a to toksyczne świństwo. Zagłodzony Tulinek u mnie brał milbemax.3 razy co 2-3 tygodnie.Moj twierdzi,ze to najskuteczniejszy i w miarę bezpieczny odrobaczacz.
olafen pisze:A czy ten stronghold leczy też świerzba ?
olafen pisze:Rozumiem, ze należy podawać na grzbiet kotu?
olafen pisze:Rozumiem, ze należy podawać na grzbiet kotu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 175 gości