KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 23, 2011 12:02 Re: zakłądam nowy wątek proszę nie pisać

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 28.02.-06.03.2011
28.02. pon. rano brak wie. Teresa
01.03. wt. rano brak wie. brak
02.03. śr. rano Asia,Bogusia wie. MaraS.
03.03. czw. Monika wie. brak
04.03. piat. rano brak wie. brak
05.03. sob. rano Martyna wie. Teresa
06.03. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lut 23, 2011 12:05 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Ajax grzybulec został zaszczepiony Biocan'em

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro lut 23, 2011 13:05 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Na sterylkę pojechała dziś też Puchatka, Piotr dzięki za transport :1luvu:

terenia1

Post » Śro lut 23, 2011 13:18 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Ja ją odbiorę w drodze na dyżur czyli koło 18-19

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro lut 23, 2011 13:30 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

rozmawiałam z właścicielem Rudiego-Lejka. Zrobi badania w Alaskanie, nie rozumiem jak wcześniej nie umiał lekarz pobrac moczu i nawet tego nie sugerował :evil: mocz, usg a potem ewentualnie kwestie behawioralne

sprawa następna - dzwoniła z Czeladzi pani ze szkoły, znajoma Asi i Bogusi, zaopiekowała się kotkę, która wpadła po samochód. Na szczęście uszkodzona jest tylko łapka. W klinice, gdzie została przyjęta, zaproponowano wysoki koszt operacji, zabraliśmy kotkę do dr Skolika, ma ocenić koszt i możliwości

Filomen

Post » Śro lut 23, 2011 13:36 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

NA ALLEGRO MOŻNA JUŻ OGŁASZAĆ KOTY JAKO NADZIEJA NA DOM - WYSYŁAM HASŁO I LOGIN DO Marty, Mary i Martyny

Filomen

Post » Śro lut 23, 2011 16:00 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Całku drogi i Jadziu droga
Bardzo, bardzo proszę o przesłanie do mnie zdjęć z dnia kota. Chciałam wrzucić na FB
banerki moze tez sciagnijcie?

Filomen

Post » Śro lut 23, 2011 16:35 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Droga Ewuniu calosc zdjec otrzymal na plytce Calek wiec tylko Calku drogi :D
Aha Gosia od Calka oddala dwie skarbonki te hermetyczne i sa na KCh w witrynie moze narazie nie rozpruwajcie je moze wezmiemy na sobote :?:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Śro lut 23, 2011 16:50 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

jadziaII pisze:Droga Ewuniu calosc zdjec otrzymal na plytce Calek wiec tylko Calku drogi :D
Aha Gosia od Calka oddala dwie skarbonki te hermetyczne i sa na KCh w witrynie moze narazie nie rozpruwajcie je moze wezmiemy na sobote :?:

Jadziu co do soboty to ja nie odpisałam, ale nie mogę bo pracuję :?
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lut 23, 2011 17:15 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

jadziaII pisze:
terenia1 pisze:
Filomen pisze:do chatki wraca kolejny wyadoptowany, dawno temu. Jakiś mamy kiepski miesiąc. Dzwoniła Basia, że Rudolf zalewa mieszkanie i właściciel chce go natychmiast oddać. Pewnie kocurek ma zapalenie pęcherza. Mara go przyjmie. Trzeba mu zbadać mocz i podleczyć.

nie wiem czy nie pomyliłam imienia, Teresa pewnie będzie wiedziała o kogo chodzi

No niestety nie wiem o jakiego kociaka chodzi :? przejrzałam naszą stronkę i nie widzę żadnego co by mi się kojarzyło :( imię mi się jakoś kojarzy ale nie mogę powiązac z okreslonym kociakiem :(
no ale niestety nie mamy żadnych umów adopcyjnych z poprzedniego okresu wszystkie i te podpisane przez Basię i przez inne osoby praktycznie są u Basi nie zechciała nam ich oddać pomimo próśb, bo stwierziła że musi miec kontakt z ludźmi do których koty zostały wyadoptowane, oraz także nie mamy dostępu do naszego starego konta mailowego, bo założyła go Basia, miałyśmy dostęp wszystkie do niego, ale potem Basia zmieniła hasła i stwierdziła, ze to jest jej osobisty adres mailowy, który ona założyła i my nie mamy prawa do niego na tym się sprawa skończyła :(powód był taki sam bo Basia chciała utrzymywac kontakt z osobami którym koty wyadoptowała, ale jak ktoś inny wyadoptował to chyba już kontaktu nie potzrebuej bo umowy są u Basi i dostęp do starego maila jest u Basi, ale widzę, że jak trzeba kota przyjąć spowrotem bo wraca to sobie przypomniała coś niecoś i przypomniała sobie o "bandzie" jak nas kiedys wdzięcznie nazwała :mrgreen:

Jesli taka madra to niech przejmie kota :oops:

ja mogę pokserować te umowy albo można jej zapłacić żeby to zrobiła a oryginały niech trzyma u siebie ... co to za problem?
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro lut 23, 2011 17:43 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Madziula pisze:ja mogę pokserować te umowy albo można jej zapłacić żeby to zrobiła a oryginały niech trzyma u siebie ... co to za problem?

No tu raczej jest inny problem :evil:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lut 23, 2011 18:17 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Dorota Wojciechowska pisze:
Madziula pisze:ja mogę pokserować te umowy albo można jej zapłacić żeby to zrobiła a oryginały niech trzyma u siebie ... co to za problem?

No tu raczej jest inny problem :evil:

domyślam się :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro lut 23, 2011 20:21 Re: zakłądam nowy wątek proszę nie pisać

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 28.02.-06.03.2011
28.02. pon. rano brak wie. Teresa
01.03. wt. rano brak wie. brak
02.03. śr. rano Asia,Bogusia wie. MaraS.
03.03. czw. Monika wie. brak
04.03. piat. rano brak wie. brak
05.03. sob. rano Martyna wie. Teresa
06.03. niedz. rano Dorotka wie. brak

Proszę o zapisanie mnie na dyżur w czwartek wieczorem- 3 marca

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro lut 23, 2011 21:06 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Ja już nie mogę -wczoraj wieczorem była łopatka do żwirku - ta, co Ewa ostatnio przywiozła - taka troche dziwna, a dziś wieczorem już jej nie było :evil: . Proponuje przywiązać łopatki sznurkiem. Na tą chwilę nie ma łopatki w części z boksami :|
Poza tym w wyniku tego, co zastałam w zdrowej częśći, Apasz wrócił na kwarantanne ale nie do boksu a luzem lata.
Puchatka spoko ale bardzo płakała - pewnie głodna.

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro lut 23, 2011 22:17 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Podliczyłam skarbonkę, którą Aga córka Bony44 uzbierała na Dniu Kota w jej szkole :D i super uzbierane zostało
106zł 30gr . Aga serdecznie Ci dziękujemy za zorganizowanie całej akcji,
:1luvu: :1luvu: darów niestety nie zdążyłam rozpakować są w reklamówkach na stole. :)
Byłam dziś u weta z kotką po sterylce od Pani z Grota-Roweckiego - kicia bardo fajna, taka pręgusia, natomast neistety Pani jej zdjęła kaftanik i kotka rozlizała całą ranę, została zapakowana w kaftanik - normalnie nie mogła w nim chodzić, więc generalnie się połozyła na plecach i leżała śmiesznie to wygladało :D dostała antybiotyk, mam nadzieję że Pani da sobie radę z podawaniem antybiotyku.

terenia1

[poprzednia][następna]