Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:Droga Ewuniu calosc zdjec otrzymal na plytce Calek wiec tylko Calku drogi![]()
Aha Gosia od Calka oddala dwie skarbonki te hermetyczne i sa na KCh w witrynie moze narazie nie rozpruwajcie je moze wezmiemy na sobote
jadziaII pisze:terenia1 pisze:Filomen pisze:do chatki wraca kolejny wyadoptowany, dawno temu. Jakiś mamy kiepski miesiąc. Dzwoniła Basia, że Rudolf zalewa mieszkanie i właściciel chce go natychmiast oddać. Pewnie kocurek ma zapalenie pęcherza. Mara go przyjmie. Trzeba mu zbadać mocz i podleczyć.
nie wiem czy nie pomyliłam imienia, Teresa pewnie będzie wiedziała o kogo chodzi
No niestety nie wiem o jakiego kociaka chodziprzejrzałam naszą stronkę i nie widzę żadnego co by mi się kojarzyło
imię mi się jakoś kojarzy ale nie mogę powiązac z okreslonym kociakiem
![]()
no ale niestety nie mamy żadnych umów adopcyjnych z poprzedniego okresu wszystkie i te podpisane przez Basię i przez inne osoby praktycznie są u Basi nie zechciała nam ich oddać pomimo próśb, bo stwierziła że musi miec kontakt z ludźmi do których koty zostały wyadoptowane, oraz także nie mamy dostępu do naszego starego konta mailowego, bo założyła go Basia, miałyśmy dostęp wszystkie do niego, ale potem Basia zmieniła hasła i stwierdziła, ze to jest jej osobisty adres mailowy, który ona założyła i my nie mamy prawa do niego na tym się sprawa skończyłapowód był taki sam bo Basia chciała utrzymywac kontakt z osobami którym koty wyadoptowała, ale jak ktoś inny wyadoptował to chyba już kontaktu nie potzrebuej bo umowy są u Basi i dostęp do starego maila jest u Basi, ale widzę, że jak trzeba kota przyjąć spowrotem bo wraca to sobie przypomniała coś niecoś i przypomniała sobie o "bandzie" jak nas kiedys wdzięcznie nazwała
Jesli taka madra to niech przejmie kota
Madziula pisze:ja mogę pokserować te umowy albo można jej zapłacić żeby to zrobiła a oryginały niech trzyma u siebie ... co to za problem?
Dorota Wojciechowska pisze:Madziula pisze:ja mogę pokserować te umowy albo można jej zapłacić żeby to zrobiła a oryginały niech trzyma u siebie ... co to za problem?
No tu raczej jest inny problem
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 28.02.-06.03.2011
28.02. pon. rano brak wie. Teresa
01.03. wt. rano brak wie. brak
02.03. śr. rano Asia,Bogusia wie. MaraS.
03.03. czw. Monika wie. brak
04.03. piat. rano brak wie. brak
05.03. sob. rano Martyna wie. Teresa
06.03. niedz. rano Dorotka wie. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 169 gości