Koty Amiki6 - Pracusie: Snejki[*], Misio[*] i Dyziaki [*][*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 03, 2011 22:36 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

mojemu Koralowi wcale nie jest potrzebna wiosna, bo on przez cały rok chwyta zębami Zośkę za kark :lol:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw lut 03, 2011 22:38 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Jaś zachowywał się tak tylko, kiedy była na tymczasie malutka 3mies. Zula (ona nie wyglądała na niezadowoloną, wprost przeciwnie). Zanim się zorientowałam, o co tu chodzi poharatał jej odbyt.
Wetka mówiła, że zachowania seksualne u kastratów to normalne, ale u moich zauważyłam to tylko wtedy.
U Wacława nigdy.
Może zbyt mało spostrzegawcza jestem :twisted:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw lut 03, 2011 23:04 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Dorotko, dzięki za linka :D czyli problem odwieczny, a opis super :lol:

U mnie Dyzio napastuje Juśkę prawie od początku, tylko ona zawsze od razu przewraca się na grzbiet i nie daje mu się dosiąść :oops: .
A on tańczy dookoła niej, bo liczy na zaskoczenie. Na koniec Jusia daje mu zdrowo łapą po pysku, dla większego efektu głośno pchyknie i daje nogę gdzieś na wyższe miejsce.
Pewnie dlatego moje Kocianki nigdy nie uprawiają zapasów, bo podstępny :wink: Dyziek udaje, że będzie jej mył głowę a w planach ma co innego.
Trochę mi szkoda, że przez te ciągoty Dyzia nie mam okazji oglądać baraszkujących (tak bez podtekstów) kotów.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie lut 06, 2011 23:02 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Moje sobotnio-niedziene "łowy" :D

* Pracusie wczorajsze:
~Małe starcie

* Dyziaki wczorajsze :
~Podchody Dyzia
~Moja pieszczoszka

Dyziaki dzisiejsze:
~
Jusia przy wodopoju
~Dyzio sssyyyykacz (tu można zobaczyć proporcje kotka i sławnej oponki :twisted: )

Jak zwykle zapomniałam wyciszyć telewizornię i spsułam cały efekt :oops:
Obrazek

Amika6

Post » Pon lut 07, 2011 8:46 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

A ja jak zwykle - obejrzę dopiero wieczorem, w domu...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon lut 07, 2011 10:17 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

pixie65 pisze:A ja jak zwykle - obejrzę dopiero wieczorem, w domu...
Co się odwlecze to nie uciecze :D
Obrazek

Amika6

Post » Pon lut 07, 2011 10:28 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Ja też muszę poczekać na powrót do domu...

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pon lut 07, 2011 18:29 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Filmiki obejrzałam. Podsumowanie - Jusia to urocza gadułka :mrgreen:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon lut 07, 2011 19:22 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Wiadomo, dziewczyna :lol:
Obrazek

Amika6

Post » Pon lut 07, 2011 19:55 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Jusia jest przecudną gadułą :1luvu:
Dyzio też urodziwy :1luvu:

Mój TŻ oglądając film z Jusią powiedział: O! jaka śliczna wełna :1luvu: :P

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pon lut 07, 2011 21:36 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Fredziolina pisze:Jusia jest przecudną gadułą :1luvu:
Dyzio też urodziwy :1luvu:

Mój TŻ oglądając film z Jusią powiedział: O! jaka śliczna wełna :1luvu: :P

Na tym filmie to Jusia była baaaardzo cichutka :lol:
Popis jej możliwości najlepiej widać/słychać tutaj http://www.youtube.com/watch?v=afe9vIK6zS4
i tutaj http://www.youtube.com/watch?v=VEDMExF6kLk :twisted:

A tak w ogóle to ona nie wełenka, a jeż niekujący :D

Obrazek
Obrazek

Amika6

Post » Wto lut 22, 2011 14:12 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

To jak już doszłam nieco do przytomności to mi się pytanie przypomniało, które miałam zadać już jakiś czas temu ale mi umkło:
co słychać u Misia :?: :?: :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto lut 22, 2011 15:09 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

My już po leczeniu :) teraz nie może usiedzieć na 4 literach tylko lata co 5 minut na dwór i łapie słońce na parapecie.

Badania wyszły dobre poza dwoma wskaźnikami (WBC 12,3 i RBC 10,94)
Czyli to było tylko gardło + lekkie odwodnienie. Dostał jakieś witaminy, kroplówkę bo nie chciał pić, 2x Betamox i 10 capsułek wspomagacza.

Trochę się bałam czy nie będzie nawrotu, bo noc z soboty na niedzielę spędził na dworze, ale chyba mam się udało.
Miałam imprezę u dzieci i w sobotę Pracusie zamykała p. Beatka więc wylądowały w piwnicy już o 13-tej.
Traf chciał, że potem szef zajrzał jeszcze do biura, no i Misio dał popis skakania na drzwi plus darcie mordy. Szef uznał, że ktoś go zamknął przez pomyłkę i wypuścił go na dwór (zapomniał, że zgodził się by tam nocowały).
W niedzielę o mało zawału nie dostałam. Drzwi zamknięte na klucz, a Misia niet. Obleciałam wszystkie pokoje, teren wokół biura, prawie zdarłam gardło zanim się pokazał.

Wieczorem Juśka zafundowała mi podobne atrakcje, znalazłam ja zakopaną w pościeli w kanapie. Ona ma wibitny dar do wyszukiwania coraz to nowych kryjówek.
Od czasu wypadku Zuzi serce mi staje, jak któreś zniknie mi z oczu i gdzieś się tak zabunkruje, że nie mogę go zlokalizować, a potem długo nie mogę dojść do siebie

Ps. Skoro Cioteczka taka rozkojarzona, to pewnie i filmików nie oglądnęła :wink:
Obrazek

Amika6

Post » Wto lut 22, 2011 19:50 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Ponieważ mam trochę wolnego czasu to sobie na spokojnie pooglądałam filmiki.
Jusia jest urzekająca z tym swoim gruchaniem a jeszcze bardziej mnie rozczulił filmik z budzenia Jusi - Siła Spokoju :lol:
A Dyzio robiący smoka też robi wrażenie - jeszcze nie widziałam kota, który z takim zaangażowaniem oddaje się zabawie.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto lut 22, 2011 22:26 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Oglądając filmiki z gruchającą Jusią miałam dosyć głośno włączone głośniki. Klara jak tylko usłyszała przybiegła z drugiego pokoju sprawdzić kto wydaje takie dźwięki. Sama tak gada. Wplata tylko więcej takiego gruchania jak gołąbki gruchają :mrgreen:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

[poprzednia][następna]