Lussi prawie biała na super DOM u ewelina :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 0:20 Lussi prawie biała na super DOM u ewelina :):):)

14 luty to piękny dzień Walentynki , i tak na prawdę to pierwszy dzień w moim DT
Prawie biała ( czarny ogonek i czapeczka ) lecz ta biel była szara z pięknymi oczętami patrzyła na mnie i się zastanawiała co się z nią stanie , czy znów zostanie porzucona , czy znów będzie głodować , czy znajdzie swój już na zawsze dom ....

Lussi mimo iz jest jeszcze obolała po zabiegu sterylizacji mruczy , barankuje prosi o głaski , troszkę się boi innych zwierząt , być może musiała nie raz przed nimi uciekać :?
Niestety nie potrafię wstawać zdjęć i jestem zależna od Caragh do której wysyłam mms y a ona jak może to i tu wstawi bo już są do niej wysłane fotki .
Ostatnio edytowano Pt paź 07, 2011 21:17 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 19 razy
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lut 22, 2011 0:36 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Szalony Kocie witaj na watku :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 22, 2011 8:22 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Niech Lussi pokaże śliczne pysio :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto lut 22, 2011 10:40 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Ja też jestem :mrgreen:
Aisha trzyma kciuki za gojenie posterylkowych ran i piękny domek z miękką kanapą do leniuchowania i chętnych rączek do miziania :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Wto lut 22, 2011 12:40 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

widzialam wczoraj kizie mizie na wlasne oczy :) Niesmialo sie mizia, chce ufac czlowiekowi, choc widac, ze troszke sie boi... Jest sliczna :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lut 22, 2011 20:23 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Takie kotki są najlepsze. Trzeba sobie zapracować na zaufanie, a jak już zaufa to pozwoli się miziać. Wiem co mówię i gorrrąco polecam piękną Lussi. Kciuki za domek :ok:
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Wto lut 22, 2011 20:31 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Uno momento :D Wparowalam dopiero do domu ;)
Zaraz foty powstawiam :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lut 22, 2011 20:37 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Lussi po sterylce:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro lut 23, 2011 8:46 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Lussi pięknie prezentuje się w gustownym kubraczku :1luvu:

Pamiętam jak Tosia moich rodziców po sterylizacji miała dokładnie ten sam kubraczek i do dziś nie wiem jak skubanej udawało się z niego wyswobodzić. Przecież tam jest 7 supełków :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Śro lut 23, 2011 21:16 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Hop do gory!
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro lut 23, 2011 21:24 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

cos w tym jest, co pisze kotola...
prawdziwy kociarz nie przestraszy sie trudniejszego charakteru kota, nieufnego, bojazliwego... Uszanuje to, jaki kot jest i na sile nie bedzie staral sie go zmienic. Tylko w ten sposob pozwalajac kotu byc soba i czasem pofukac sobie, dajac kotu tyle czasu ile on sam potrzebuje bedzie w stanie sie z kotem "dotrzec", a stad juz maly krok do wielkiej przyjazni i wielkiej milosci.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lut 23, 2011 21:33 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Moje pierwsze spotkanie z Aisha to było fukanie i drapanie, a teraz to nie odstępuje mnie na krok, wskakuje na kolanka i w ogóle jest pieszczochem. Wiec i Lussi taka będzie, dlatego mocne kciuki za domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Śro lut 23, 2011 21:54 Re: Lussi prawie biała po sterylce szuka domu, czy ktoś pokocha?

Caragh bardzo dziękuje za wstawienie fotek :1luvu: A mam juz następne i wyśle je jutro .

Lussi robi się coraz większym miziakiem :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[następna]