Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Po egzaminie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 15:08 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... Pies ? znalazł się opiekun??

Georg-inia pisze:no co? pasowałoby mi do większości ubrań :D o! albo takie coś :ryk:
Obrazek

odważna propozycja...

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto lut 22, 2011 15:15 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... Pies ? znalazł się opiekun??

A Wieśkowi to pokazałaś? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lut 22, 2011 16:00 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... Pies ? znalazł się opiekun??

Ale to są przecież krótkie włosy!!! 8O
Ja pierwsze siwe włosy zaobserwowałam w wieku 17 lat. I u mnie wszystkie siwusy zlokalizowały się w grzywce, nad prawym okiem :evil:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto lut 22, 2011 16:06 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... Pies ? znalazł się opiekun??

ja na szczęście nie zlokalizowałam jeszcze żadnego :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lut 22, 2011 16:09 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... Pies ? znalazł się opiekun??

sunshine pisze:Pewnie niedokładnie sprawdzasz :mrgreen:

nie, farbuję 8)
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lut 22, 2011 16:18 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... Pies ? znalazł się opiekun??

magdaradek pisze:
sunshine pisze:Pewnie niedokładnie sprawdzasz :mrgreen:

nie, farbuję 8)

:ryk: :ryk: :ryk:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Wto lut 22, 2011 16:56 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... Pies ? znalazł się opiekun??

Wy tu pitu, pitu, a ja nadal nie wiem co z piesem tj. jego drogimi ewentualnymi opiekunami :roll:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto lut 22, 2011 19:32 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... Pies ? znalazł się opiekun??

pisiokot pisze:Wy tu pitu, pitu, a ja nadal nie wiem co z piesem tj. jego drogimi ewentualnymi opiekunami :roll:.

nic. Cisza. Ani telefonu ani maila póki co. Rozmawiałam z CC, bo byliśmy dziś zdjąć szwy, powiedziała, że oczywiście jeśli będzie potrzeba - dostanę zaświadczenie z lecznicy w jakim stanie pies tam trafił i co było robione, a także, że nie miał chipa ani tatuażu, ale Ania mówi, że jej zdaniem to ktoś zainteresowany adopcją. Jeśli tak - to wybaczcie - ale dom, który wysyła informację z numerem telefonu, to ja mam w nosie. A TŻ w gabinecie coś mamrotał o złożeniu doniesienia o zaniedbaniu i dopuszczeniu do "bezpańskiego włóczenia się" psa :mrgreen:
Ciocia Ania jak zwykle nas obdarowała :love: tym razem dostaliśmy cukierki na zęby. Aż po wyjściu Wiesiek stwierdził, że jutro bierze psa i znów przyjedzie, może znowu coś dostaniemy :lol:
Ranka jest ładna i jak nic się nie wydarzy to w weekend się zaszczepimy. Rustie nie lubi chodzić do doktora, znaczy do sklepu jeszcze wchodzi, nawet chętnie, ale im bliżej gabinetu tym większe zapieranie się i nawet piski 8O tak się biedak zestresował, że po powrocie zaraz trzeba było wyjść znów, bo kupa z nerwów bardzo napierała ;) za to w drodze powrotnej ładnie jechał na tylnym siedzeniu, nawet przysnął chyba. Mondry pies, mondry. I nie szczeka, chwała Ci, Panie :roll:

będą foty 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lut 22, 2011 19:34 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... Pies ? znalazł się opiekun??

nie szczeka! Chwała niebiosom!
MONDRY jak sam Morfeusz.

A do mnie dzwonił człek po Teofila i mówię, że kot już w domu a gość - tak szybko go pani opchnęła?
No pacz.... dorobiłam się na nim :twisted:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lut 22, 2011 19:41 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... Pies ? znalazł się opiekun??

no dorobiłaś się przecież. Kilku kałuż w różnych miejscach, nie? 8)

nie szczeka, nie szczeka :dance: to mnie najbardziej wkurza u psa, ja lubię cicho, a psi jazgot doprowadza mnie do białej gorączki po prostu :roll: Dopiero dziś coś tam szczeknął, jak usłyszał coś na dworzu, ale tak tylko raz, drugi i już, cicho znów.

Georg-inia

Post » Wto lut 22, 2011 20:16 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... Pies ? znalazł się opiekun??

no dobra, fotek dawno nie było. Te, co są, też nie nadają się do gazety. W ogóle nie rozumiem, one u mnie na kompie są ostre i całkiem przyjemne, a po wrzuceniu na imageshack jakieś takie rozmydlone, ale niech tam :)

Gadget. Widać, że nawet siedzieć jak kot nie umie :oops:
Obrazek Obrazek

Kawaler Gabryś. Wyrósł na pięknego podlotka. A jak dorośnie całkiem to będzie po prostu bossski. Chociaż jedno marzenie mi się spełniło - mam czarnucha :D
Obrazek Obrazek

Książę Pan. Chciałabym być w jego wieku i tak potrafić. Tymczasem jestem od niego młodsza i mam problem z założeniem skarpetek :roll:
Obrazek Obrazek

Oczywiście na koniec Georg musiał pokazać, co on sądzi o fotografowaniu go "w łazience" ;)
Obrazek

Rustie na swojej kołdrze, obleczonej kapą:
1) skromnie ( w tle pudełko po pomidorach, czyli skrzyneczka na zabawki, albo twierdza - w zależności od kocich humorków)
Obrazek

2) całkiem nieskromnie :lol:
Obrazek

Na koniec Gabryś i atakujący go wróg. Widać panikę w oczach oblężonego ;)
Obrazek

Georg-inia

Post » Wto lut 22, 2011 20:27 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Pies-znalazł się opiekun?? foty s.80

ale boskie foty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gadget jest ślicznym, kompaktowym koteczkiem :love:
Gabryś lśni jak nieprzymierzając psu jajka :twisted:
a Rustie jest cudnym, uroczym psiakiem.
No a Georg......bezkonkurencyjny :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lut 22, 2011 20:27 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Pies-znalazł się opiekun?? foty s.80

jaki cudny pies :love: :love: :love:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto lut 22, 2011 20:32 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Pies-znalazł się opiekun?? foty s.80

Wreszcie jakieś fotki :D
Georg Czyścioszek :ok:

A ci ludzie od telefonu to w sumie faktycznie trochę dziwni... Podają nr i nie odbierają?
No... mógł sie jeszcze telefon na mrozie rozładować, fakt :roll:

Śliczne chłopaki :1luvu:
Wsystkie ctery :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

[poprzednia][następna]