Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Dopiero zaczynamMuszę mieć coś, żebyśmy zaistnieli na Facebooku, chcę też powysyłać maile, żeby ludziska nam wpłacali.
AniaWrocław pisze:molly88 pisze:
Ogolnie tak jako wykładowca super, ale jako promotor i ogolnie na dopytkach ustnych to masakraMnie lubie wiec nie jest aż tak źle
Kobieta jest od oczyszczania wody
Coś słabo oczyszcza![]()
AniaWrocław pisze: ja chciałam prosić w imieniu Fundacji For Animals o przekazanie 1 % podatku, jeśli możecie i chcecie oczywiście. Pomogłoby to nam pomagać również biedom skarbonkowym![]()
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze: ja chciałam prosić w imieniu Fundacji For Animals o przekazanie 1 % podatku, jeśli możecie i chcecie oczywiście. Pomogłoby to nam pomagać również biedom skarbonkowym![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Selenga pisze:Dziewczyny, bardzo wam serdecznie dziękuję![]()
Jutro Minutka będzie miała podaną pierwszą dawkę interferonu. Ona na szczęście ma szansę. Co będzie z Dusią rozstrzygnie się jutro - jeśli USG wykaże nowotwór to nie da się jej uratować.
ZFADZACIE SIĘ
Mruczeńka1981 pisze:Selenga pisze:Dziewczyny, bardzo wam serdecznie dziękuję![]()
Jutro Minutka będzie miała podaną pierwszą dawkę interferonu. Ona na szczęście ma szansę. Co będzie z Dusią rozstrzygnie się jutro - jeśli USG wykaże nowotwór to nie da się jej uratować.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości