Kocia Skarbonka- przyłącz swój ogon :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 10:04 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

DYRKA JAK PIEKNIE ZROBIŁAŚ PIĄTY POST :1luvu: :1luvu: :1luvu:
krynia08

Post » Wto lut 22, 2011 10:11 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

Dopiero zaczynam :) Muszę mieć coś, żebyśmy zaistnieli na Facebooku, chcę też powysyłać maile, żeby ludziska nam wpłacali.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto lut 22, 2011 10:25 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

Mruczeńka1981 pisze:Dopiero zaczynam :) Muszę mieć coś, żebyśmy zaistnieli na Facebooku, chcę też powysyłać maile, żeby ludziska nam wpłacali.

:1luvu: SUPER :!:
krynia08

Post » Wto lut 22, 2011 13:26 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

AniaWrocław pisze:
molly88 pisze:

Ogolnie tak jako wykładowca super, ale jako promotor i ogolnie na dopytkach ustnych to masakra :) Mnie lubie wiec nie jest aż tak źle :) Kobieta jest od oczyszczania wody :)

Coś słabo oczyszcza :ryk: :ryk:

Ale i tak reszta miasta ma lepiej niż sama uczelnia

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto lut 22, 2011 13:50 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

Postanowiłam, że pomożemy ratować Minutkę- jest to kotka, którą osobiście zawiozłam do FAN, nie mając nadziei na uratowanie. W schronisku nikt przez wiele tygodni nie interesował się jej okiem, które było pokiereszowane...Teraz kolejne nieszczęście spadło na to moje cudo :cry:

[quote="Selenga"]Zapraszam Was na bazarek z pięknymi egzotycznymi naszyjnikami przywiezionymi z Malezji - wszystkie są z kamieni ozdobnych, z elementami srebrzonymi.
Sprzedaję je bo rozpaczliwie potrzebuję pieniędzy na ratowanie moich słoneczek - Dusi i Minutki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dusię adoptowałam 3 lata temu z dogomanii. Była wychowywana w lecznicy, gdzie trafiła w strasznym stanie, prosto z lasu, jako maleńka koteczka. Była 2 razy reanimowana i straciła oczko. Jest absolutnym cudem natury, to nie jest kot, to jest człowiek w skórze kota. Ostatnio Dusia zachorowała - wyglądało na infekcję, ale dokładniejsze badanie wykazało bardzo powiększone węzły chłonne. Test wykazał, że Dusia ma białaczkę. Niestety z każdym dniem Dusia czuje się gorzej mimo podawanych leków. Mam nadzieję, że jutro wreszcie weterynarz podejmie się leczenia jej na prawdę, jedziemy na Białobrzeską, inni weci uznali, że szkoda pieniędzy...

Minutkę adoptowałam 1,5 roku temu z FAN w Opolu. Trafiła do dziewczyn z wrocławskiego schroniska, do którego przywieziono ją po wypadku. Minutka nie ma oczka, łapki i ząbków z jednej strony. Kocha Dusię bezgranicznie, ja jestem jej potrzebna tylko do karmienia. U Minutki test też wykazał białaczkę.

Nie wiem czy uda mi się uratować Dusię, chociaż oddałabym wszystko żeby się udało. Minutka teoretycznie ma większe szanse bo u niej nie ma żadnych objawów i wyniki badania krwi nie są dramatyczne. Chcę w każdym razie zrobić wszystko żeby żyły tak długo jak tylko się da. Niestety do tego potrzebne są środki, a ja ich nie mam.

ZFADZACIE SIĘ :?:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Wto lut 22, 2011 13:57 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

Ja się zgadzam oczywiście :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Wto lut 22, 2011 14:03 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

pucio79 pisze:Ja się zgadzam oczywiście :ok:

TAK :!:
krynia08

Post » Wto lut 22, 2011 14:09 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

AniaWrocław pisze: ja chciałam prosić w imieniu Fundacji For Animals o przekazanie 1 % podatku, jeśli możecie i chcecie oczywiście. Pomogłoby to nam pomagać również biedom skarbonkowym :D

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
krynia08

Post » Wto lut 22, 2011 15:18 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

Dziewczyny, bardzo wam serdecznie dziękuję :1luvu:
Jutro Minutka będzie miała podaną pierwszą dawkę interferonu. Ona na szczęście ma szansę. Co będzie z Dusią rozstrzygnie się jutro - jeśli USG wykaże nowotwór to nie da się jej uratować.
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Od: Wto kwi 01, 2008 10:46

Post » Wto lut 22, 2011 15:19 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze: ja chciałam prosić w imieniu Fundacji For Animals o przekazanie 1 % podatku, jeśli możecie i chcecie oczywiście. Pomogłoby to nam pomagać również biedom skarbonkowym :D

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

:ryk: żeby sie utrwaliło :mrgreen: SELENGA :ok: :ok: :ok: :ok:
krynia08

Post » Wto lut 22, 2011 15:21 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

Selenga pisze:Dziewczyny, bardzo wam serdecznie dziękuję :1luvu:
Jutro Minutka będzie miała podaną pierwszą dawkę interferonu. Ona na szczęście ma szansę. Co będzie z Dusią rozstrzygnie się jutro - jeśli USG wykaże nowotwór to nie da się jej uratować.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Wto lut 22, 2011 15:23 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

TEN KWIATEK DLA CIEBIE ZA TRUDNĄ ROBOTĘ Obrazek
krynia08

Post » Wto lut 22, 2011 15:25 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

No pewnie że się zgadzamy trzeba ją ratować :(
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto lut 22, 2011 15:27 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

ZFADZACIE SIĘ :?:

OCZYWIŚCIE Obrazek

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lut 22, 2011 15:46 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

Mruczeńka1981 pisze:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ja też się dołączam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

[poprzednia][następna]