~~~ Pimpuś nie jest już sam! W swoim nowym domu. Na zawsze.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 20, 2011 17:18 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

On jest boooooski :1luvu:

A co do roślinek - do listy rzeczy dozwolonych (i w dodatku sporo kotów za nią przepada) dorzucam miętę. Na pewno nie szkodzi :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie lut 20, 2011 22:05 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

Tajemniczy Wujek Z. pisze:A co do Pimpusia: dość zachwytów nad jego posturą. Nie okłamujmy się, jest grubasem i już :) I koniecznie należy mu się odchudzanie. To naprawdę nie jest trudne.

duży kot to dobry kot- a Pimpuś jest wprost OGROMNY. Mam nadzieję że mój Maki za parę lat tak będzie wyglądał- juz teraz jak się rozpłaszczy to niezły z niego tapczan, tylko ma krótszą sierść. Pimpusia to ja bym na waszym miejscu porządnie wyszczotkowała (jeśli pozwoli) bo pewnie nie wszędzie może i ma ochotę sięgnąć, a szkoda żeby się takie piekne poszycie filcowało! :lol: :1luvu:

mama-san

Od: Pt lis 19, 2010 16:00

Post » Nie lut 20, 2011 22:11 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

mama-san pisze:Mam nadzieję że mój Maki za parę lat tak będzie wyglądał- juz teraz jak się rozpłaszczy to niezły z niego tapczan

Możesz nie doczekać. Zapewne wykończy go cukrzyca albo choroby serca.
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Nie lut 20, 2011 22:33 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

mama-san pisze
"Pimpusia to ja bym na waszym miejscu porządnie wyszczotkowała (jeśli pozwoli) bo pewnie nie wszędzie może i ma ochotę sięgnąć, a szkoda żeby się takie piekne poszycie filcowało! "

Jasne że szkoda :) Ale proszę pamiętać, że Pimpuś vel Pixel jest z nami dopiero pełne trzy doby, jak na tak krótki czas adaptuje się naprawdę bardzo fajnie, zabija dobrocią i uległością nieprzejednaną Fredzię. Teraz prowadzą jakąś właściwą kotom grę na wydawanie głosów. A skoro nie dochodzi do łapoczynów i nie zanosi się nawet, pozostawiamy sprawę do rozstrzygnięcia Futerkom :1luvu: Mają pełną swobodę i naszą uwagę kiedy trzeba, kiedy nie trzeba, nie przeszkadzamy :?
Pixel w niektórych miejscach ma wycięte futerko, bo się chyba sfilcowało, w miarę wyczesałam boczki, ale nie mogę zrobić wszystkiego od razu, bo nie pozwala, a nic na siłę. Potrzeba czasu, żeby zapomniał ukochane konty w swoim domku i przestał tęsknić, a przysposobił sobie nowe. A w dodatku ma oko na śliczną Panienkę :ryk:

I Fredzia i Pixel są obdarzone własną wspaniałą kocią mądrością, każde ma inne przeżycia i swoją historię.

A propos kocich gabarytów ...Kotki dostają jedzonko zważone...wymierzone...ale nie jedzą zbyt dużo...za dużo emocji :ryk:

Obrazek

Obrazek

Millena

Od: Pon sty 24, 2011 11:15

Post » Pon lut 21, 2011 0:42 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

:)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon lut 21, 2011 8:16 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

Przystojniak z tego Pimpka :wink: Niech się zdrowo chłopak chowa !

:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

nemeless

Od: Pt sty 14, 2011 13:22

Post » Pon lut 21, 2011 16:07 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

Tajemniczy Wujek Z. pisze:
mama-san pisze:Mam nadzieję że mój Maki za parę lat tak będzie wyglądał- juz teraz jak się rozpłaszczy to niezły z niego tapczan

Możesz nie doczekać. Zapewne wykończy go cukrzyca albo choroby serca.

Ależ Wujku, to był przecież żart! :D
Chyba nie chcesz sugerować że nie dbam o zdrowie swego kota? poprostu mój Maki ma też zadatki na DUŻEGO kota, co absolutnie nie znaczy że jest otyły. Są koty drobne, zgrabne i są też masywne. Mnie sie tam na przykład podobają takie większe :)

mama-san

Od: Pt lis 19, 2010 16:00

Post » Pon lut 21, 2011 16:14 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

:D czaderski kocurro 8)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lut 21, 2011 22:28 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

baaardzo proszę o fotkę kochanej Fredzi :roll: mam nadzieję, że u burasków wszystko w porządku..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto lut 22, 2011 12:04 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

edit_f pisze:baaardzo proszę o fotkę kochanej Fredzi :roll: mam nadzieję, że u burasków wszystko w porządku..

Bardzo proszę :ryk:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I Pimpulo vel Pixel

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiamy Kotolubnych, a zwłaszcza przyjaciół Fredzi I Pixela :1luvu:

Millena

Post » Wto lut 22, 2011 12:38 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

Millena pisze: Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Wto lut 22, 2011 12:51 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

Fredzia piękna. Nie dziwi, że MegaPixel nie może się jej oprzeć :)
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Wto lut 22, 2011 12:56 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

Millena pisze:Obrazek

Mój drapak :twisted: :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lut 22, 2011 13:12 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

Wiadomość z ostatniej chwili :balony:

A co ja będę opowiadać...sami popatrzcie...bo po wczorajszym Muppets Show :conf: urządzonym przez Fredzię...sama nie wierzę...też popatrzę... :smiech3:

Obrazek

Obrazek

:flowerkitty:
Ostatnio edytowano Czw lut 24, 2011 18:32 przez Millena, łącznie edytowano 1 raz

Millena

Post » Wto lut 22, 2011 13:53 Re: ~~~ Pimpuś nie jest już sam! Pierwsze koty za płoty ;o)

:ryk: :ryk: :ryk: cuda!
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

[poprzednia][następna]