Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 12:50 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Moha pisze:A potem prezydentem Warszawy! Masz mój głos :mrgreen:

Co prawda Warszawa to nie cała Polska, jednakże...
Skoro czepiali się biednego starego kawalera z zaledwie jednym Alikiem :wink: , to jakie szanse miałaby stara panna z dziesiątką Alików oraz wieloletnimi papierami z Sobieskiego :mrgreen: ...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lut 22, 2011 12:55 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Wielbłądzio pisze:
Moha pisze:A potem prezydentem Warszawy! Masz mój głos :mrgreen:

Co prawda Warszawa to nie cała Polska, jednakże...
Skoro czepiali się biednego starego kawalera z zaledwie jednym Alikiem :wink: , to jakie szanse miałaby stara panna z dziesiątką Alików oraz wieloletnimi papierami z Sobieskiego :mrgreen: ...?

Zaczniesz od W-wy, potem będzie prezydentura Polski (tu masz i mój głos!), a na emeryturze osiądziesz w Unii Europejskiej :mrgreen:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto lut 22, 2011 12:58 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

I wtedy nareszcie będzie mnie stać na RC dla wszystkich moich dzieci. Bo na razie dostaje go tylko Buśka :oops:

EDIT: I na obróżki z diamentami :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto lut 22, 2011 13:03 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Albo zostaniesz Wielkim Imperatorem... Dziesięcioro doradców już masz :mrgreen: , coś tam podszepną, jakie wydawać dyrektywy, np: wołowina za złotówkę, albo kochające domki dla wszystkich (zwolnienie od podatku dla kociarzy... Rozmażyłam się chyba :twisted: ) PS jako łapówki (integralny element władzy wysokiego szczebla) - WORY RC! No i diamentowe obróżki... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto lut 22, 2011 13:06 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Moha pisze:Albo zostaniesz Wielkim Imperatorem... Dziesięcioro doradców już masz :mrgreen: , coś tam podszepną, jakie wydawać dyrektywy, np: wołowina za złotówkę, albo kochające domki dla wszystkich (zwolnienie od podatku dla kociarzy... Rozmażyłam się chyba :twisted: ) PS jako łapówki (integralny element władzy wysokiego szczebla) - WORY RC! No i diamentowe obróżki... :mrgreen:

Nie przejdzie - pierwsze rozporządzenie będzie dotyczyć znacjonalizowania RC! I co miesiąc będą oddawać dziesięciny na rzecz Miłościwie Nam Panującego Wielbłądzia!!! :mrgreen:

EDIT: kociarze będą mieć ogromne ulgi podatkowe, a dla osób nie posiadających mruczka podatek dochodowy będzie wynosił 75% :ryk:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto lut 22, 2011 13:11 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

O to to! I roboty publiczne przy kuwetach :mrgreen: 100 godzin miesięcznie (pozostałe poświęcą na zarabianie na podatki!)
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto lut 22, 2011 13:13 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

No strach się bać. Pani Imperator, pokłony bijemy. Ja jeszcze tylko Jaśnie Panującej proponuję zarządzić każdy dzień Dniem Kota. I na cześć kotów zabronić wstawania bladym świtem i przymusowe drzemki w pracy.

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Wto lut 22, 2011 13:13 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Zapomniałabym: dla Nuśki musi być bez diamentów, bo inaczej odgryzie i zje :twisted: Od czasu pamiętnej przygody z gumką gumkojad co i rusz wyszukuje sobie i usiłuje spożyć rzeczy w rodzaju: sznurków, metalowych spinaczy, moich wariackich tabletek... Gumki wszelakie (tzn. te do włosów oraz recepturki - albowiem w tych przede wszystkim gustuje :roll: ) maniakalnie przed nią ukrywam, to kombinuje bidula z rozpaczy nad czymś innym, co stworzyłoby jej dosyć konkretną szansę na ponowne znalezienie się na stole operacyjnym jej Ulubionego Wujka Chirurga Specjalisty 8). Od kilku dni pracowicie wydłubuje spod komody kabel od telefonu i netu. Czyżby też chciała go zeżreć...?

Wielbłądzio

Post » Wto lut 22, 2011 13:19 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Ja też mam takiego makaroniarza. Wszelkie niejadalne podłużne i nitkowate przedmioty są mniam. Ostatnio pochłonął uszczelkę do kocich drzwiczek. Na szczeście całe 7cm wyszło bez interwencji. :roll:

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Wto lut 22, 2011 13:23 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Ja miałam dziecko, które maniacko spożywało pieniążki (na szczęście niskie nominały :twisted: ). ICo się nagrzebałam w produktach przemiany materii to do śmierci nie zapomnę! Na szczęście dzieciątko urosło i zmieniło dietę :mrgreen: A dla Nusi polecam ekologiczną, biodegradowalną obróżkę z kiełbasy, nabijaną ćwiekami z chrupek dowolnej, ulubionej firmy :kotek:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto lut 22, 2011 13:27 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

joanina pisze:No strach się bać. Pani Imperator, pokłony bijemy. Ja jeszcze tylko Jaśnie Panującej proponuję zarządzić każdy dzień Dniem Kota. I na cześć kotów zabronić wstawania bladym świtem i przymusowe drzemki w pracy.

Spokojnie, na razie nadal jestem tylko zwykłym, szarym wielbłądem i raczej nic nie wróży mojej rychłej kariery na szczeblu dowolnym :roll: ...
Ale jak już dostanę się na jakiś wysoki stołek, z całą pewnością wydam dziesiątki, ba - pewnie nawet setki! - prokocich zarządzeń, ustaw itp.
I na pewno, ale to na pewno wydam nakaz wyłapania w całym kraju oraz absolutnego odseparowania od reszty społeczeństwa wszystkich jak dotąd wolnożyjących jadowitych żmij. Co by nie kąsały tak dotkliwie kolejnych upolowanych przez siebie ofiar :roll:
Nie wiem, jak będzie w praktyce, albowiem najgroźniejsze z owych żmij posiadają doskonale rozwinięte zdolności mimikry oraz łgarstwa w żywe kamienie... Ale może chociaż część uda się unieszkodliwić :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto lut 22, 2011 13:54 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Moha pisze:Ja miałam dziecko, które maniacko spożywało pieniążki (na szczęście niskie nominały :twisted: ). ICo się nagrzebałam w produktach przemiany materii to do śmierci nie zapomnę! Na szczęście dzieciątko urosło i zmieniło dietę :mrgreen: A dla Nusi polecam ekologiczną, biodegradowalną obróżkę z kiełbasy, nabijaną ćwiekami z chrupek dowolnej, ulubionej firmy :kotek:

A podobno pieniądze nie śmierdzą :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto lut 22, 2011 13:55 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

joanina pisze:No strach się bać. Pani Imperator, pokłony bijemy. Ja jeszcze tylko Jaśnie Panującej proponuję zarządzić każdy dzień Dniem Kota. I na cześć kotów zabronić wstawania bladym świtem i przymusowe drzemki w pracy.

Za taki dekret gotowam ozłocić i obrylancić każdego :mrgreen: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto lut 22, 2011 14:10 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Jak sobie pomyślę, że dzisiaj jeszcze raz muszę wyjść na ten ziąb, to normalnie już zębami szczękam, tu przed kompem :roll:
Ale i tak wolę mrozy od takich tropikalnych upałów, jak były ostatniego lata :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto lut 22, 2011 14:23 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Wielbłądzio pisze: Ale i tak wolę mrozy od takich tropikalnych upałów, jak były ostatniego lata :twisted:

A jak sie to ma do wielbłądziej natury :mrgreen: :?: :wink:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

[poprzednia][następna]