Moha pisze:A potem prezydentem Warszawy! Masz mój głos
Co prawda Warszawa to nie cała Polska, jednakże...
Skoro czepiali się biednego starego kawalera z zaledwie jednym Alikiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moha pisze:A potem prezydentem Warszawy! Masz mój głos
Wielbłądzio pisze:Moha pisze:A potem prezydentem Warszawy! Masz mój głos
Co prawda Warszawa to nie cała Polska, jednakże...
Skoro czepiali się biednego starego kawalera z zaledwie jednym Alikiem, to jakie szanse miałaby stara panna z dziesiątką Alików oraz wieloletnimi papierami z Sobieskiego
...?
Moha pisze:Albo zostaniesz Wielkim Imperatorem... Dziesięcioro doradców już masz, coś tam podszepną, jakie wydawać dyrektywy, np: wołowina za złotówkę, albo kochające domki dla wszystkich (zwolnienie od podatku dla kociarzy... Rozmażyłam się chyba
) PS jako łapówki (integralny element władzy wysokiego szczebla) - WORY RC! No i diamentowe obróżki...
joanina pisze:No strach się bać. Pani Imperator, pokłony bijemy. Ja jeszcze tylko Jaśnie Panującej proponuję zarządzić każdy dzień Dniem Kota. I na cześć kotów zabronić wstawania bladym świtem i przymusowe drzemki w pracy.
Moha pisze:Ja miałam dziecko, które maniacko spożywało pieniążki (na szczęście niskie nominały). ICo się nagrzebałam w produktach przemiany materii to do śmierci nie zapomnę! Na szczęście dzieciątko urosło i zmieniło dietę
A dla Nusi polecam ekologiczną, biodegradowalną obróżkę z kiełbasy, nabijaną ćwiekami z chrupek dowolnej, ulubionej firmy
joanina pisze:No strach się bać. Pani Imperator, pokłony bijemy. Ja jeszcze tylko Jaśnie Panującej proponuję zarządzić każdy dzień Dniem Kota. I na cześć kotów zabronić wstawania bladym świtem i przymusowe drzemki w pracy.
Wielbłądzio pisze: Ale i tak wolę mrozy od takich tropikalnych upałów, jak były ostatniego lata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości