Pięknooka Wiki... Maleńka za metą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 21, 2011 16:51 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

OKI pisze:
Poker71 pisze:No i teraz zgłupiałam do reszty bo passa nie pisała że wyśle dwie tury... myślałam że jak umowy DT nie ma w pierwszym liście to mam wysłać tą normalną, dopisałam na niej żem DT i wysłałam... a dziś przyszły umowy na DT :/

Czy ja dobrze rozumiem, że się załatwiłaś na amen? 8O Podpisałaś DS? :ryk:
Gratulacje :piwa:

NONO :twisted: dopisałam że DT, se nie myślcie 8)

OKI pisze:bo niektórzy w nocy sypiają

JA TEŻ BYM CHCIAŁA :roll:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pon lut 21, 2011 16:52 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

Poker71 pisze:
OKI pisze:
Poker71 pisze:No i teraz zgłupiałam do reszty bo passa nie pisała że wyśle dwie tury... myślałam że jak umowy DT nie ma w pierwszym liście to mam wysłać tą normalną, dopisałam na niej żem DT i wysłałam... a dziś przyszły umowy na DT :/

Czy ja dobrze rozumiem, że się załatwiłaś na amen? 8O Podpisałaś DS? :ryk:
Gratulacje :piwa:

NONO :twisted: dopisałam że DT, se nie myślcie 8)

Dopiski się nie liczą :smokin:

Poker71 pisze:

Za późno :ryk:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lut 21, 2011 16:58 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

OKI pisze:
Poker71 pisze:NONO :twisted: dopisałam że DT, se nie myślcie 8)

SIĘ LICZĄ jeśli są nad podpisem :mrgreen:

OKI pisze:
Poker71 pisze:

no właśnie zauważyłam :evil: zastanawiam się nad zgłoszeniem roszczenia odszkodowawczego za wady nieujawnione w negocjacjach :twisted:

Poker71

Post » Pon lut 21, 2011 17:37 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

i najwyrazniej jeszcze tego nie wie.... :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lut 21, 2011 18:57 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

Poker71 pisze:
OKI pisze:
Poker71 pisze:NONO :twisted: dopisałam że DT, se nie myślcie 8)

SIĘ LICZĄ jeśli są nad podpisem :mrgreen:

Wyłącznie obustronnie zaparafowane :smokin:

OKI pisze:
Poker71 pisze:

Poker71 pisze:JA TEŻ BYM CHCIAŁA :roll:

no właśnie zauważyłam :evil: zastanawiam się nad zgłoszeniem roszczenia odszkodowawczego za wady nieujawnione w negocjacjach :twisted:

10 dni na rozwiązanie umowy i zwrot towaru w stanie niezmienionym (tu czyt. nierozwydrzonym) :mrgreen:
Ja Cię nie chcę martwić, ale masz przechlapane :ryk:

OKI

Post » Pon lut 21, 2011 19:42 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

Nie pisała może,że dwa listy wysłała,ale zapowiadała zmiany w dokumentach ;) I nadeszły.

passa pisze:Najprawdopodobniej zostanie też zredagowana umowa specjalnie pod kątem dt,bo na razie ta,którą dysponuje fundacja,nie jest przystosowana do wszystkich okoliczności i w zasadzie nie odpowiada do końca na potrzeby sytuacji innych,niż standardowe przekazanie do ds.

Jak odesłałaś tą pierwszą,to nic, możemy ją uznać za niebyłą. Wypełnij drugą,sporządzoną specjalnie pod kątem DT (wcześniej przeczytaj co podpisujesz, bo jak się z czymś nie zgadzasz,to lepiej z góry krzyczeć,co zresztą i tak nie wpłynie na treść umowy ;) ). I odeślij również na fundację. Albo do mnie,mogę Ci dać adres na pw.

Wiki była zawsze super zabawowa,co widać na obu filmikach - nieco jej wychudło po sterylce,ale widocznie po prostu potrzebowała sporo czasu,by dojść do siebie. U mnie jednak bawiła się w dzień,w nocy raczej sobie spała, a przynajmniej była cichutko....
A coś z paczusi w ogóle raczyła zaakceptować,czy raczej kurą w płot?
Czy pojawi się jakakolwiek fotka obu kotek w jednym kadrze czy na razie to nie ten etap? Bo zacznę podejrzewać,że trzymasz ją razem z Uszatką w pustostanie 8)

Pamiętaj,żeby nie doszczepiać przed upływem dwóch tygodni od przeprowadzki.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Pon lut 21, 2011 19:44 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

Oooo! Teściówka wpadła :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Passa, jak się trzymasz?

OKI

Post » Pon lut 21, 2011 20:09 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

passa pisze:Wiki była zawsze super zabawowa,co widać na obu filmikach - nieco jej wychudło po sterylce,ale widocznie po prostu potrzebowała sporo czasu,by dojść do siebie. U mnie jednak bawiła się w dzień,w nocy raczej sobie spała, a przynajmniej była cichutko....

Ależ Wiki jest cichutko, co jednak nie dotyczy
a) dźwięku pazurków pod łóżkiem (wiadomo że najfajniej się bawi jak najbliżej głowy śpiących ludzi) i na panelach
b) łomotu drapaka (szczególnie jak się tam dwie kicie znajdą) i pazurków na drapanej desce
c) TYCH CHOLERNYCH DZWONECZKÓW I GRZECHOTEK W ZABAWKACH :evil: (mam pewne podejrzenia że passa jest w spisku który chce mnie wykończyć i dlatego dała dla Wiki same hałasujące kulki :roll: )

szczęście że mieszkamy na parterze bo inaczej sąsiedzi by nam opony poprzebijali albo co....

passa pisze:A coś z paczusi w ogóle raczyła zaakceptować,czy raczej kurą w płot?

biała kulka z piórkami, kulka piankowa i czarne z piaskiem (?) w środku są maltretowane bez przerwy.
ale czy ta piekielna piłka pinpongowa musi tak brzęczeć na panelach? nie pytajcie....

passa pisze:Czy pojawi się jakakolwiek fotka obu kotek w jednym kadrze czy na razie to nie ten etap? Bo zacznę podejrzewać,że trzymasz ją razem z Uszatką w pustostanie 8)

Nono! Bo jaaanę na ciebie naślę! Uszatka od soboty na salonach w Pecku!

W pustostanie chłopaki marudzą że im motywację do roboty zabrałam 8)

Niemniej chwilowo koty jak są w jednym kadrze to nie zdążę po aparat polecieć :roll:

Poker71

Post » Pon lut 21, 2011 20:12 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

:ryk: :ryk: :ryk:

Kochana, odnośnie punktu a) to się ciesz, że nie przyszło Ci do łba kupić cudo łóżko z rattanowym zagłówkiem :twisted: :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Pon lut 21, 2011 20:55 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

OKI - monitoring nie wpada - jest cały czas 8)

Poker,piłki pingpongowe to u mnie podstawowa zabawka wszystkich kotów - na noc możesz jej zabierać,jeśli zbyt głośna jest (jeśli tą piłkę oczywiście najpierw znajdziesz :twisted: ) Albo lepiej nie zabieraj,bo się kocina zestresuje,a to grozi wiesz czym :P
Na głowie stanęłaś,żeby wysłuchiwać tych nocnych koncertów. Więc się nie użalaj nad sobą teraz...
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon lut 21, 2011 21:48 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

passa pisze:Czy pojawi się jakakolwiek fotka obu kotek w jednym kadrze czy na razie to nie ten etap? Bo zacznę podejrzewać,że trzymasz ją razem z Uszatką w pustostanie 8)

To by był komplecik :!:
Poker71 pisze:Nono! Bo jaaanę na ciebie naślę! Uszatka od soboty na salonach w Pecku!

W pustostanie chłopaki marudzą że im motywację do roboty zabrałam 8)

Niemniej chwilowo koty jak są w jednym kadrze to nie zdążę po aparat polecieć :roll:

Zawsze mogę Uszatkę Panom wypożyczyć. Albo niech przeniosą się z remontem do nas :lol:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto lut 22, 2011 12:48 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

passa pisze:Poker,piłki pingpongowe to u mnie podstawowa zabawka wszystkich kotów

Ty weź ludzi uprzedzaj że masz koty z nocnym zacięciem do pingponga :lol:

Obrazek
wypadek przy pracy.... koty się po prostu nie zauważyły idąc na drzemkę 8)

Poker71

Post » Wto lut 22, 2011 17:15 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

Poker71 pisze:
passa pisze:Poker,piłki pingpongowe to u mnie podstawowa zabawka wszystkich kotów

Ty weź ludzi uprzedzaj że masz koty z nocnym zacięciem do pingponga :lol:

Obrazek
wypadek przy pracy.... koty się po prostu nie zauważyły idąc na drzemkę 8)

Oj Wiki,Wiki...dopiero z wywalonym języczkiem jest sobą,taką dobrze czującą się sobą...
Widzę,że ta nieco zdezelowana budka stała się jej faworytem posłankowym. Najwyraźniej była dobierana pod kolor oczu Gryzeldy...Wikusi zdecycowanie lepiej w zielonym jest...
Mam nadzieję,że Gryzelda jej za bardzo nie dokucza i nie bije - jest wysoce ozdobna,ale co do jej przyjaznych zamiarów,to jakoś mam wątpliwości :roll:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Wto lut 22, 2011 19:17 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szuka DS

passa pisze:Widzę,że ta nieco zdezelowana budka stała się jej faworytem posłankowym.

absolutnie nie:) Wiki sypia w kilku miejscach :mrgreen:

a zdezelowana budka jest częścią większej konstrukcji, z której Wiki z DZIKĄ radochą korzysta :ok: Taki duuzy drapak pod sam sufit :kotek:

passa pisze:Mam nadzieję,że Gryzelda jej za bardzo nie dokucza i nie bije - jest wysoce ozdobna,ale co do jej przyjaznych zamiarów,to jakoś mam wątpliwości :roll:

Bić nie bije, czasem pogoni za nią, ale wydaje się, że to raczej dla rozładowania energii i "zrobienia czegokolwiek". Wiki tym się zbytnio nie przejmuje bo nie chowa się przed nią, a ucieka z podniesionym ogonkiem.

Dziś się w koci łapci bawiły przez dziury wentylacyjne w drzwiach łazienkowych.

Poker71

[poprzednia][następna]