Poker71 pisze:No i teraz zgłupiałam do reszty bo passa nie pisała że wyśle dwie tury... myślałam że jak umowy DT nie ma w pierwszym liście to mam wysłać tą normalną, dopisałam na niej żem DT i wysłałam... a dziś przyszły umowy na DT :/
Nie pisała może,że dwa listy wysłała,ale zapowiadała zmiany w dokumentach

I nadeszły.
passa pisze:Najprawdopodobniej zostanie też zredagowana umowa specjalnie pod kątem dt,bo na razie ta,którą dysponuje fundacja,nie jest przystosowana do wszystkich okoliczności i w zasadzie nie odpowiada do końca na potrzeby sytuacji innych,niż standardowe przekazanie do ds.
Jak odesłałaś tą pierwszą,to nic, możemy ją uznać za niebyłą. Wypełnij drugą,sporządzoną specjalnie pod kątem DT (wcześniej przeczytaj co podpisujesz, bo jak się z czymś nie zgadzasz,to lepiej z góry krzyczeć,co zresztą i tak nie wpłynie na treść umowy

). I odeślij również na fundację. Albo do mnie,mogę Ci dać adres na pw.
Wiki była zawsze super zabawowa,co widać na obu filmikach - nieco jej wychudło po sterylce,ale widocznie po prostu potrzebowała sporo czasu,by dojść do siebie. U mnie jednak bawiła się w dzień,w nocy raczej sobie spała, a przynajmniej była cichutko....
A coś z paczusi w ogóle raczyła zaakceptować,czy raczej kurą w płot?
Czy pojawi się jakakolwiek fotka obu kotek w jednym kadrze czy na razie to nie ten etap? Bo zacznę podejrzewać,że trzymasz ją razem z Uszatką w pustostanie
Pamiętaj,żeby nie doszczepiać przed upływem dwóch tygodni od przeprowadzki.