Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 21, 2011 22:33 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Bez przesady :roll: , żaden prosiak tylko Wielbłąd a to zdecydowana różnica 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lut 21, 2011 22:35 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Wielbłonty chyba nie żrą AŻ tyle słodyczy :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lut 21, 2011 22:38 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Hmm :roll: , ciężko powiedzieć co nie znaczy że tak nie jest :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lut 22, 2011 9:23 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Nikt nie udowodnił, że Wielbłądy NIE jedzą słodyczy, więc jak najbardziej mogą jeść tyle słodyczy, na ile tylko mają ochotę :D
Tym bardziej, że nie jest to, ani karalne, ani zabronione ;)

Wielbłądzio pisze:Jeśli chodzi o nazwę tego leku, to niestety za Chiny jej nie pamiętam :oops: Ale liczę na to, że jeśli pójdę do tej samej lekarki (której nazwiska też zresztą nie pamiętam, poza tym nie jest powiedziane, że nadal pracuje w tej samej przychodni :? ) z tym samym, to lek też dostanę ten sam.

Tak mi się skojarzyło odnośnie powyższego. Nawet jeżeli ta lekarka już nie pracuje, to wystarczy udać się do tej przychodni. W karcie musisz mieć zapisane, jakie leki brałaś i w jakich dawkach, więc wystarczyłoby zarejestrować się nawet do innego neurologa i poprosić o wypisanie tego właśnie leku :ok: Szkoda, że nie pamiętasz nazwy specyfiku, być może lekarz pierwszego kontaktu też móglby wypisać receptę.

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto lut 22, 2011 10:18 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Wielbłądzio pisze:Wielbłonty chyba nie żrą AŻ tyle słodyczy :roll:

Na pewno jedzą daktyle... :wink: A to już najsłodsze, co być może.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lut 22, 2011 12:23 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Zofia&Sasza pisze:
Wielbłądzio pisze:Wielbłonty chyba nie żrą AŻ tyle słodyczy :roll:

Na pewno jedzą daktyle... :wink: A to już najsłodsze, co być może.

Daktyle to jedna z nielicznych słodkich rzeczy, które są ZA słodkie nawet dla mnie :mrgreen:

Prawie nie spałam, bo na 9.00 byłam umówiona na Bielanach w sprawie roboty. Gdyby nie było w Warszawie cudu cywilizacji zwanego metrem, nie wiem, czy w ogóle bym się wybierała: autobusami jedzie się minimum jakąś godzinę i 15 minut, nie licząc porannych korków :!: - a praca jest standardowo codziennie od 8 rano.
Marnie płatna i daleko, w dodatku tylko na umowę-zastępstwo, ale mimo wszystko chyba lepsze to niż nic. Tym bardziej, że miejsce i obowiązki raczej sympatyczne (coś w rodzaju dzielnicowego domu kultury). Muszę podjąc decyzję do najbliższego poniedziałku. Sama nie wiem, ale chyba nie ma co wybrzydzać :roll: , kto ma do cholery pracować na 30-letnią babę - zbieraczkę kotów :twisted: , jeśli nie ona sama :twisted: ...???
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto lut 22, 2011 12:25 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

będziesz miała wpływ jakiś tam na kulturę w Warszawie :ok:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto lut 22, 2011 12:26 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Wielbłądzio pisze:Marnie płatna i daleko, w dodatku tylko na umowę-zastępstwo, ale mimo wszystko chyba lepsze to niż nic. Tym bardziej, że miejsce i obowiązki raczej sympatyczne (coś w rodzaju dzielnicowego domu kultury).

Ale może pomoże nawiązać nowe kontakty i w rezultacie znajdziesz coś lepszego :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lut 22, 2011 12:28 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

jozefina1970 pisze:Ale może pomoże nawiązać nowe kontakty i w rezultacie znajdziesz coś lepszego :ok:
i staniesz się czołową postacią warszawskiej kultury :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto lut 22, 2011 12:32 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Wyjdziesz z domu do człowieków :ok:
Może poznasz kogoś interesującego? :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Post » Wto lut 22, 2011 12:36 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Zostaniesz Ministrem Kultury :wink:

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Wto lut 22, 2011 12:41 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Alyaa pisze:1. Wyjdziesz z domu do człowieków :ok:
2. Może poznasz kogoś interesującego? :ok: :ok: :ok:

1. M.in. właśnie dlatego chyba się zdecyduję. Gniję w domu od dwóch miesięcy i mam już tego gnicia po kokardki :( Tym bardziej, że nie mam jak na razie widoków na bycie czyjąś utrzymanką ;) Ja oraz moje dziesięcioro dzieci :twisted:
2. Tego wymarzonego kochanka :mrgreen: :idea: ?

Wielbłądzio

Post » Wto lut 22, 2011 12:44 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

A potem prezydentem Warszawy! Masz mój głos :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto lut 22, 2011 12:44 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Wielbłądzio pisze:

1. M.in. właśnie dlatego chyba się zdecyduję. Gniję w domu od dwóch miesięcy i mam już tego gnicia po kokardki :( Tym bardziej, że nie mam jak na razie widoków na bycie czyjąś utrzymanką ;) Ja oraz moje dziesięcioro dzieci :twisted:

U nas w Domu Kultury zatrzęsienie facetów. Na oko - fajnych :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lut 22, 2011 12:47 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Wielbłądzio pisze:

2. Tego Ci życzę :ok:
Ale przyjaciel "bez podtekstów" też może być fajny :wink:

Alyaa

[poprzednia][następna]