OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 17, 2011 10:35 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Szalony Kot pisze:Asiu, ja Cię podziwiam, że Ty tak o nie walczysz, jak one wyraźnie faworyzują innych członków rodziny, niewdzięczne :mrgreen:

Ja jestem dobra jako frajer co to je przyjmuje na łono rodzinne. Taki od czarnej roboty. Złap,przytrzymaj,wciśnij tabletkę... Ktos musi to robić. Reszta rodziny tuli je potem i uczestniczy w narzekaniach.
Ostatnio wet podawał Biskowi odrobaczanie i nie udało sie. Zrobiłam popisówkę i wzięłam tabletkę i sama podałam w jego obecności. Chciałam sobie oszczędzic w domu stresu a tu kot bunt robi i denerwuje sie jeszcze bardziej. Potem głupio mi sie zrobiło. Przy kolejnej wizycie dał Biskowi leki sporawe w gabarytach .Pytam czy mozna rozpuścic bo takich nie połknie i padły słowa "widziałem pania w akcji na pewno uda się je wcisnać do gardła " :mrgreen: Nie wiem czy to była pochwała czy nagana 8O .
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lut 18, 2011 13:49 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

za domek Benusia :piwa: Asiu ja tez mam ten sam problem z bezdomniakami co Ty ciachnięte znikają jak kamfora a pojawiają sie nowe młode nie wiadomo skąd i polka od nowa :oops: czasami wyć się chce ale człowiek zakasuje rękawy i znów w drogę z ciepłym żarciem i napitkiem :kotek:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pt lut 18, 2011 14:33 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

rozmawiając z Agneska o poprzedniej zimie i chorobach dzikunów dopiero sobie uprzytomniłam,ze znikły. One bardzo wtedy chorowały,były bardzo słabe i wyłodzone.Ale w lato były. I na poczatku zimnicy. Myślałamz,e podpasą sie w lato ,nabiorą sił i jakoś zimę przbębnią. Szkoda. Liczę jeszcze na to,ze siedzą w kotłowni i suchym sie opitalają.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 20, 2011 7:05 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

żyjemy...jakby ktoś chciał to wiedziec :mrgreen:
Koty mają faze lania wszędzie,bo zrą sie okrutnie.
ja miałam karnawałową pracowniczą imprezkę i bola mnie wszystkie stawy oraz gardło.Nie od zimnych przekąsek,o nie.To twórczośc regionalna mnie powaliła :lol: :dance: :piwa: ikonki śpiewu nie znalazłam :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 20, 2011 16:45 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Szalony Kot pisze:Czyli wszyscy bawią się po swojemu :ryk:

o tak, ale było mi to bardzo potrzebne.Takie oderwanie sie.Jednak musiałam wyłaczyć telefon bo ludzie gdzieś ogłoszenia Benka i Tulika wygrzebali. Tu przemówienia,toasty,obiecanki podwyżek a u mnie telefon dzwoni :mrgreen:

Koty nie zauważyły mojej nieobecności.Na pierwszy ranny posiłek zdążyłam :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 20, 2011 18:43 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

ASK@ pisze: :lol: :dance: :piwa: ikonki śpiewu nie znalazłam :cry:

Służę... :mrgreen: Obrazek
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Nie lut 20, 2011 19:46 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Szalony Kot pisze:No, ale z tych ogłoszeń to kto inny by mógł pójść do domu :ok:

zawsze próbuję innego kota zaoferować,niekoniecznie własnego. Ale z reguły ci,którzy dzwonia nie nadawali sie na takie dociekliwości.

Kiri poszła w net. Zobaczymy co wyjdzie.Dzień nie nazbyt pasujący.Nie lubię dawać w niedziele.Jednak są ferie i moze ktoś wypatrzy.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 20, 2011 19:47 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Ja-Ba pisze:
ASK@ pisze: :lol: :dance: :piwa: ikonki śpiewu nie znalazłam :cry:

Służę... :mrgreen: Obrazek

A dziękuję uprzejmie :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 20, 2011 20:37 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

ASK@ pisze:
Szalony Kot pisze:No, ale z tych ogłoszeń to kto inny by mógł pójść do domu :ok:

zawsze próbuję innego kota zaoferować,niekoniecznie własnego. Ale z reguły ci,którzy dzwonia nie nadawali sie na takie dociekliwości.

Kiri poszła w net. Zobaczymy co wyjdzie.Dzień nie nazbyt pasujący.Nie lubię dawać w niedziele.Jednak są ferie i moze ktoś wypatrzy.

Wiem wiem...
Trzymam kciuki za Kiri. Z moich ostatnich ogłoszeń w tygodniu (chyba dwóch czy trzech) nie było żadnych telefonów... Za to ludzie ciągle dzwonią na stare, nieaktualne ogłoszenia, które wydawało mi się, że zdjęłam 8O Zastanawiam się, który to serwis taki skuteczny :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lut 21, 2011 11:15 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

dziś późno poszłam do dzikunków. Jak wróciłam ,na wyrku przy TZ spała...Bianka 8O
Wczoraj spała w fotelu przytulona do Biska. Ona ma ochotę na bliższe kontakty, z ludziem też.Jednak klan czarnych rasistek (Iwi i Kiri) pędzą ją okrutnie. Szczególnie Kiri.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lut 22, 2011 8:03 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Krmicielce uciekł kotek.Nie kastrowany oczywiście .Późno zauważyła jego nieobecność. Szukałam go w kotłowni.Nie pokazał sie też na karmieniach. Wczoraj znalazłam jego zamarzniete ciałko na kotłowni. Tam tyle suchego,kryjówek,ciepłej wody ,posłanek... A mimo to odszedł.
Kiciuniu [*]
Obrazek

ASK@

Post » Wto lut 22, 2011 8:28 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Biedactwo :cry: może chociaż nie cierpiał :oops:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Wto lut 22, 2011 8:51 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Maria Szczyglińska pisze:Biedactwo :cry: może chociaż nie cierpiał :oops:

daj Boże, by nie cierpiał.

Kiri cały czas goni Biankę. Nie wiem co w nią wstąpiło. Bianeczka zaś odkryła uroki wyciągania chusteczek z pudełeczka. Siedzi nad nim,z łapami w środku i bawi się.
Wczoraj w nocy Pikusiek przyszedł do łóżka 8O nawet połozył sie na chwilkę. Kot zaczyna udomawiać sie na maksa. Dzikunek taki był przebrzydły. Iwi bez zmian,namolna cycolina. Bisio ma swoje sprawy i nie zawsze ma na nas czas. Kirunia i Iwi tylko w łóżeczku by leżały. Ostatnio wyro ciągle nie zasłane jak TZ jest.Podejrzewam,ze mu szkoda sierściuchó zganiac. :mrgreen:
Jakiś sukinkot robi namietnie koopala za kuwetą. Tak kilka dni ostatnich w tym samym miejscu. Nie mogę dziadygi upilnować.

Wczoraj o kota miałam telefon o 22.30 :mrgreen: Czy ci ludzie nie mają wpojonych podstawowych zasad? Głupio pytam :oops: .Nie mają :mrgreen:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]