Fundacja KOT pisze:mamy jedną, nie było łatwo, zdecydowała się wejść do klatki po 50 minutach
Dobranoc
50 min czekania w taki mróz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fundacja KOT pisze:mamy jedną, nie było łatwo, zdecydowała się wejść do klatki po 50 minutach
Dobranoc
agatka84 pisze: Miałyśmy widownię w postaci kilku mężczyzn w uniformach MPO. Ale mieli widok z okien budynku, kiedy na nich spojrzałam to odruchowo odsunęli się od szybyNie wiem, nie mają chyba co robić.
golla pisze:Kurcze dziewczyny, ale się cieszę, że złapana, zawsze do przodu. A która konkretnie, ta grubsza czy chudsza?
agatka84 pisze:(...) Mało tego, chwilę wcześniej do klatki zapakowała się ta wysterylizowana buraska.
Fundacja KOT pisze:jak wychodziłam z fundacji ok. 21ej to kotka była już wybudzona, sama przeszła z transporteka z zasiusianym podkładem do czystego w klatce
Golla, złapałyśmy drugą młodszą, została stara cwaniaraagatka84 pisze:(...) Mało tego, chwilę wcześniej do klatki zapakowała się ta wysterylizowana buraska.
z tego to śmiać mi się zachciało - kotka cały czas utrudniała łapankę, bardzo pchała się do klatki, podkarmiłam ją na boku i co chwilę musiałam podchodzić ją przepłaszać, delikatnie i powoli, żeby nie straszyć tych, które zamierzałyśmy złapać, aż w końcu kotka jakby "pomyślała'', że jak wbiegnie do klatki to zdąży do miseczki, zanim ja podejdę i zdążyła
agatka84 pisze:A, to kocica już po sterylce. Dobrze![]()
Pierwsza kotka to Agatka, a druga może Aśka?
golla pisze:Z tą ostatnią może być problem, to fakt, stara znaczy cwana. Teraz już będą dwie, które trzeba będzie przeganiać, a jak i tej Agatce się spodoba w Fundacji to macie niemały problem dziewczyny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Levika i 473 gości