Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Legnica pisze:Słucham?!?!
Co ty próbujesz sugerować?!?!
Aleksandra59 pisze:Dlaczego na tym wątku nie ma dyskusji o tych problemach![]()
![]()
![]()
Aleksandra59 pisze:Tragedia węgrowska
viewtopic.php?f=1&t=25338&hilit=W%C4%99gr%C3%B3w
vega013 pisze:casica pisze:Może lepiej mieć kilka świetnie zaopiekowanych tymczasów niż klikadziesiąt byle jak?
Nie lepiej, mniejsze wpływy
Casico, przecież im więcej kotów, tym większe wydatki. Zupełnie nie rozumiem, na jakiej podstawie uważasz, że opieka nad tymczasami, w tym wymagającymi specjalnej troski, to świetny business.
casica pisze:Dochodzi do tego, że na prośby o rozliczenia nie reagują nawet fundacje.
MariaD pisze:Aleksandra59 pisze:Dlaczego na tym wątku nie ma dyskusji o tych problemach![]()
![]()
![]()
Była. Doczytaj obie części dokładnie.
MariaD pisze:Aleksandra59 pisze:Dlaczego na tym wątku nie ma dyskusji o tych problemach![]()
![]()
![]()
Była. Doczytaj obie części dokładnie.Aleksandra59 pisze:Tragedia węgrowska
viewtopic.php?f=1&t=25338&hilit=W%C4%99gr%C3%B3w
Ten temat jest od dawna zamknięty. Nie ma co dyskutować jak pomóc tym kotom. Pomoc przyszła dla nich za późno, bo ktoś długo nie reagował na symptomy zbieractwa.
Legnica pisze: Nie mam czasu,ale jeszcze na chwilkę wróciłam.Bo to wazne.
casica ja będe miała darczyńców wtedy, kiedy zacznę jadać Taste of dhe Wild oraz zacznę leczyć się u lekarza weterynarii,zrezygnuje z używania sedesu w zamian za kuwetę.
A dopóki to nie nastąpi,darczyńców mają moje koty,nie ja.
casica pisze:
Darczyńcy wspierają Twoje koty poprzez Ciebie. Poprzez zaufanie, które Ci okazują. W istocie więc to Twoi darczyńcy. To dzięki ich wsparciu nie musisz wyjadać TOTW z miseczek swoich tymczasów![]()
Przykład? Np nie wspieram kotów Iksińskiej, skoro do niej samej nie mam zaufania.
Legnica pisze: Słucham?!?!
Co ty próbujesz sugerować?!?!
Że nie musze wyjadać Taste moim kotom z miseczek dzieki darczyńcom moich kotów?
casica pisze: No faktycznie nie rozumiemy się. Nie ważne, to i tak OT.
Amika6 pisze:Casica, chyba to jednak Ty nie rozumiesz co sama napisałaś.
Aleksandra59 pisze:Skoro z tragedią węgrowską się nie udało dlaczego nie działacie, aby na wątku - na tym wątku - pomóc, zasugerować jakieś działania, aby to co tam się stało nigdy więcej się nie powtórzyło![]()
Aleksandra59 pisze:Ten wątek koncentruje się na DT mirki_t i rozliczaniu kasy jaką mirka_t dostaje.
Aleksandra59 pisze:Na szybko przeleciałam ten wątek - nie znalazłam żadego posta na temat prawdziwych kolekcjonerek, ale mogę się mylić .....
casica pisze:Amika6 pisze:Casica, chyba to jednak Ty nie rozumiesz co sama napisałaś.
Rozumiem, nie będę się zagłebiac bo to pierdołasy są, służące znowu zwekslowaniu wątku.
Aleksandra59 pisze:- a co z pozostałymi tematami z pierwszej strony. Jakoś nie zauważyłam aktywności.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka i 59 gości