TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 20, 2011 9:53 Re: TytekWiecznyGilarz RATLEREK SZUKA DOMU.

dorcia44 pisze:Monia stęskniłam się już za Tobą :oops: może wpadniesz do mnie na placka po węgiersku 8)

Takiego placka nigdy nie jadłam, chociażby z powodu, że jest bardzo pracochłonny do zrobienia :oops: . Uwielbiam takie jedzenie, bo wiem z czego się "składa". Ale żebyś Ty gdzieś bliżej ludzi mieszkała... :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lut 20, 2011 11:28 Re: TytekWiecznyGilarz RATLEREK SZUKA DOMU.

welina pisze:
dorcia44 pisze:welina ,czy ty chcesz zjeść moje skarby :twisted: nu zajc pagadim :evil:

Nie kochanie ja mówię o Tobie,że w razie głodu w zimowy wieczór coś można pochrupać. :mrgreen:
U nas duży Tofii-wystarczy na cały miesiąc :mrgreen: :strach: :ryk: :strach:

O nie ciocia, pies jeszcze za młody, na smalec to dobry taki wypasiony ok. 8 letni a ostatnio pozwoliłam mu schudnąć
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Nie lut 20, 2011 11:29 Re: TytekWiecznyGilarz RATLEREK SZUKA DOMU.

Obrazek
Fifi pozdrawia i ma proste ząbki oraz śliczną spineczkę do grzywesi :)
Serniczek

Post » Nie lut 20, 2011 11:37 Re: TytekWiecznyGilarz RATLEREK SZUKA DOMU.

dorcia44 pisze:ja je kocham i wszystko to co z nimi związane ,więc nie ma dla mnie większej przyjemności niż bycie z nimi :1luvu: nawet to znęcanie się ich ,budzenie mnie ,zgniatanie w łóżku ,pozbawianie ruchu w tymże łóżku :twisted: ja to wszystko kocham bo jak inaczej pozwoliła bym im na to wszystko :roll:

Skądeś to wszystko znaju. :wink: :mrgreen:

Obrazek

Łojeja! :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie lut 20, 2011 18:02 Re: TytekWiecznyGilarz RATLEREK SZUKA DOMU.

Gadzina nie dopuszcza mnie do kompa :evil: pójdę i se kupię ,jeszcze nie wiem za co ale se kupię :twisted:

nóg nie czuje ,mam dwa sople lodu :crying: nic już mi nie pomoże :|

placka nie było ,bo leń usiadł mi na karku ,ugotowałam kasze gryczaną :wink: plaka zrobię jutro ,to 5 min roboty . 8)

Dziś miała przyjechać pani po sarenkę ,nie przyjechała ,rozmawiałyśmy z godzinę przez tel.ale czas działa na niekorzyść suni ,bo to pies jednego człowieka :cry:
Mam jeszcze jeden super domek w okolicach Kielc ........

Serniczku ,co ta Fifka taka zarośnięta :1luvu: :?: hipiska :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lut 20, 2011 18:41 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

Mama nie pozwala jej strzyc-hoduje długie włoski :roll: latem ją wystrzygę chyba
Serniczek

Post » Nie lut 20, 2011 19:03 Re: TytekWiecznyGilarz RATLEREK SZUKA DOMU.

ewick pisze:
welina pisze:
dorcia44 pisze:welina ,czy ty chcesz zjeść moje skarby :twisted: nu zajc pagadim :evil:

Nie kochanie ja mówię o Tobie,że w razie głodu w zimowy wieczór coś można pochrupać. :mrgreen:
U nas duży Tofii-wystarczy na cały miesiąc :mrgreen: :strach: :ryk: :strach:

O nie ciocia, pies jeszcze za młody, na smalec to dobry taki wypasiony ok. 8 letni a ostatnio pozwoliłam mu schudnąć
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Dzieciaku :wink:
Co Ty opowiadasz ośmiolatek to jak stary świniak nawet na smalec się nie nadaje :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie lut 20, 2011 19:07 Re: TytekWiecznyGilarz RATLEREK SZUKA DOMU.

dorcia44 pisze:Gadzina nie dopuszcza mnie do kompa :evil: pójdę i se kupię ,jeszcze nie wiem za co ale se kupię :twisted:

:

Dorcia -masz rację kup se,a co tam :ok: :lol:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie lut 20, 2011 19:30 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

Dorciu ta Kocia z fotek to Kotek, który zamieszkał w Spółce, jest wysterylizowany i ma tam super, wszyscy ją kochają, miziają, kiziają ma swoje legowisko, dwa ręczniczki i jedzonko. Zresztą pracownicy dbają nie tylko o tę kicię, ale też kilka innych kociaków, co bardzo mi się podoba :D jedzonka kotkom nie brakuje.

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon lut 21, 2011 15:14 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

Witam ,ja już po wyczekiwanej wizycie ,jednak piec do naprawy :cry:

jeszcze zimniej mi się zrobiło :?

Serniczku ,mama ma rację ,nie ma jak to york z długą sierścią 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 21, 2011 15:48 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

Dorotko zobacz jakie wzruszające. :cry:

Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon lut 21, 2011 16:29 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

ja już to widziałam ,serce mało nie pęknie :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 21, 2011 19:40 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

Kurcze, a wiadomo co z tym piecem? :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lut 22, 2011 10:44 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

Witam Pani Dorotko. Dziekuje za pamięć. Nagrałam się na pocztę glosową ale pomyślałam, że napisze tutaj parę słów.Teraz u mnie wszystko w porządku. Najpierw dokonałam przez moją głupotę prawie samospalenia. Podpaliłam włosy a prz okazji poparzyłam czoło. Już sie goi. Druga sprawa - zaczęłam zabiegi rehabilitacyjne na kręgosłup. Elektrodżwięki uruchomiły kamienie i piasek w nerkach. Myslałam, że będę gryzła ścianę z bólu . Po zastrzykach i lekach jest już poprawa. Pracuję i jest prawie dobrze. Pozdrawiam i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie problemu piecowego.Za parę dni proszę zajrzeć na konto. Marta
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Wto lut 22, 2011 17:05 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

Dorciu co z piecem? napisz cos więcej

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]