dorcia44 pisze:Monia stęskniłam się już za Tobąmoże wpadniesz do mnie na placka po węgiersku
![]()
Takiego placka nigdy nie jadłam, chociażby z powodu, że jest bardzo pracochłonny do zrobienia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:Monia stęskniłam się już za Tobąmoże wpadniesz do mnie na placka po węgiersku
![]()
welina pisze:dorcia44 pisze:welina ,czy ty chcesz zjeść moje skarbynu zajc pagadim
Nie kochanie ja mówię o Tobie,że w razie głodu w zimowy wieczór coś można pochrupać.
U nas duży Tofii-wystarczy na cały miesiąc![]()
![]()
![]()
dorcia44 pisze:ja je kocham i wszystko to co z nimi związane ,więc nie ma dla mnie większej przyjemności niż bycie z niminawet to znęcanie się ich ,budzenie mnie ,zgniatanie w łóżku ,pozbawianie ruchu w tymże łóżku
ja to wszystko kocham bo jak inaczej pozwoliła bym im na to wszystko
ewick pisze:welina pisze:dorcia44 pisze:welina ,czy ty chcesz zjeść moje skarbynu zajc pagadim
Nie kochanie ja mówię o Tobie,że w razie głodu w zimowy wieczór coś można pochrupać.
U nas duży Tofii-wystarczy na cały miesiąc![]()
![]()
![]()
O nie ciocia, pies jeszcze za młody, na smalec to dobry taki wypasiony ok. 8 letni a ostatnio pozwoliłam mu schudnąć
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dorcia44 pisze:Gadzina nie dopuszcza mnie do kompapójdę i se kupię ,jeszcze nie wiem za co ale se kupię
![]()
:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 134 gości