Nie, tak bardziej na ogonie siedziała wtedy z tymi girkami do góry, ale to to też jej pozycja klasyczna

Ona cała jest bezbłędna!
Magaaaa ja mam jeszcze troche beta od Joshua_ada, to wyślij mi adres na pw i rzucę do Was poleconym, co?
A teraz siatka.

Foto 1 - ogólnie jak to wygląda - siatka nie jest nachalna, a przy okazji można sobie po niej bluszcz albo coś puścić

Foto 2 - montaż na na balustradzie - musiałam go zrobić, bo mam głupi balkon...
Foto 3 - montaż pod sufitem - akurat miałam z tatą takie kątowniki aluminiowe po czymśtam, ale może być też zwykły płaskownik
Foto 4 - montaż na ścianie bocznej - tak dziwnie pod kątem, bo taki głupi mam balkon

Foto 5 - montaż na dole drewnianymi listwami pomalowanymi drewnochronem, bo właśnie taki głupi mam balkon, że między balustradą a podłogą jest luka...
Foto 6 - Syberia - wieczorne obserwacje ptaków

Foto 7 - Fidel Castro prezentuje jak korzystać z sieci
Jedno, co polecam, to wziąć sobie sieć "w kwadrat", a nie "w rąb". Ja te 4 lata temu trochę po omacku z tatą robiłam i wzięłam rąby. Gorzej się montuje, bo jak przy przewlekaniu obsunie się jedną oczko to mogiła. A kwardat jest jasny i prosty. Najpierw montuje się do sufitu, potem boki i na koniec dół. Wierciliśmy dziury w płaskownikach, przewlekaliśmy oczka a potem całość przywiercaliśmy do sufitu i reszty.