K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 21, 2011 15:58 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Tweety odpadam na ciuchowisku .... Następnym razem jak się ciut unormuje

Nie dam rady gonie resztką sił :(
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon lut 21, 2011 16:02 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

czy ciuchowisko jest w TEN piątek i sobotę?
to ja mogę. skoro do trójmiasta jadę w niedzielę ;)
przy okazji wystawię trochę tych kolczyków, które przeznaczyłam dla fundacji a nie były zeszły...
no i mogę przytachać cd/kasety/książki z bazarków, które prowadzę, a które jakoś na razie nie wszystkie zeszły.

mogę?
tylko wtedy fajnie byłoby, gdyby ktoś mnie podrzucił, bo za chiny ludowe się z tym nie zabiorę sama.

miszelino, ja ci się do końca życia wywdzięczać będę, tyle razy mi tyłek ratujesz..

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon lut 21, 2011 16:04 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Etiopia pisze:Tweety odpadam na ciuchowisku .... Następnym razem jak się ciut unormuje

nie dziwię się :(

Aską wróciła z nocnej wyprawy z Tobą nie wziąwszy ze sobą kluczy, ledwo ją wpuściliśmy do domu ;)
a kto może? bo inaczej nie będziemy mieć stoiska w piątek, bo sam Robert nie obleci ...

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lut 21, 2011 16:05 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocuria pisze:czy ciuchowisko jest w TEN piątek i sobotę?
to ja mogę. skoro do trójmiasta jadę w niedzielę ;)
przy okazji wystawię trochę tych kolczyków, które przeznaczyłam dla fundacji a nie były zeszły...
no i mogę przytachać cd/kasety/książki z bazarków, które prowadzę, a które jakoś na razie nie wszystkie zeszły.

mogę?
tylko wtedy fajnie byłoby, gdyby ktoś mnie podrzucił, bo za chiny ludowe się z tym nie zabiorę sama.

miszelino, ja ci się do końca życia wywdzięczać będę, tyle razy mi tyłek ratujesz..

to super, odpokutujesz straszenie mnie :wink:

Tweety

Post » Pon lut 21, 2011 16:06 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

<skacze do góry z ekscytacji :P >
ja mogę, szefowo, ja, mnie wybierz! :lol:

dobra, odpokutuję, choć nadal uważam, że powinnaś mieć trochę więcej wiary we mnie ;) ja neurotyczna i hipochondryczna pedantka jestem, więc powinnaś się raczej martwić, że zużywam za dużo odkażacza jak mam dyżury :lol:
ale podwiezie mnie tam ktoś z tym towarem całym, czy jak?
gdzie to w ogóle jest?
czy mogę wystawić niesprzedane-na-bazarkach rzeczy też?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon lut 21, 2011 16:10 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

a propos ciuchowiska, to ja na bank nie mogę w pt, bo mam rc. mogę w sobotę od 10 do 14, oui? Noemik i Sylwia się pisały. ktoś jeszcze?
czy moje fanty mam na kocimską dostarczyć czy przywieźć w sb?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon lut 21, 2011 16:19 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Tweety pisze:
Etiopia pisze:Tweety odpadam na ciuchowisku .... Następnym razem jak się ciut unormuje

Aską wróciła z nocnej wyprawy z Tobą nie wziąwszy ze sobą kluczy, ledwo ją wpuściliśmy do domu ;)
a kto może? bo inaczej nie będziemy mieć stoiska w piątek, bo sam Robert nie obleci ...

Ło matulu bidna Asia .....Bym alarmowała bo poprosiłam żeby się zameldowała jak trafi do domu . Córcie macie udaną naprawdę... :ok: bardzo miło się z nią rozmawia :1luvu: Inteligentna bestyjka z niej

Dobrze że jest zastępstwo ...
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon lut 21, 2011 16:24 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocuria pisze:<skacze do góry z ekscytacji :P >
ja mogę, szefowo, ja, mnie wybierz! :lol:

dobra, odpokutuję, choć nadal uważam, że powinnaś mieć trochę więcej wiary we mnie ;) ja neurotyczna i hipochondryczna pedantka jestem, więc powinnaś się raczej martwić, że zużywam za dużo odkażacza jak mam dyżury :lol:
ale podwiezie mnie tam ktoś z tym towarem całym, czy jak?
gdzie to w ogóle jest?
czy mogę wystawić niesprzedane-na-bazarkach rzeczy też?

ja nawet sobie nie ufam do końca w tym względzie :wink: wieloletni kociarze strzelają czasem takie babole, że głowa mała (oczywiście nie mówię o tych, którzy generalnie mają w doopie kwarantannę ale z tymi się nie zadajemy)

wystawić możesz wszystko co uważasz, że może znaleźć nabywcę, będzie jechał Robert z całym nabojem. Dopytam Klaudyny czy to tam będzie mogło zostać do soboty, bo rozkładać się dwa razy to średnio to widzę :roll: Dobrze by było aby ktoś jeszcze doszedł na piątek wtedy Robert mógłby się zająć kotamy

Tweety

Post » Pon lut 21, 2011 16:39 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Szalony Kot pisze:Dziewczyny, nowy wątek, bo zaraz moderacja wpadnie i koniec :)

i nas wystrzelają jak kaczki i człowiek może w końcu odpocznie, na łożu Abrahama :wink:

Tweety

Post » Pon lut 21, 2011 17:11 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Tweety pisze:

Ja niestety nie dam rady w ten piatek i sobote - mam szkolenie w Bytomiu...
Czy potrzeba jakis gadzetow do sprzedazy?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lut 21, 2011 18:06 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Vizir ma dom! Dziś zapadła obustronna decyzja. :dance: :dance2: Się cieszę jak jasna cholera.
Po dwóch domach, które się na niego nie zdecydowały i trzech na które ja się nie zdecydowałam (gdzie np. pani zapewniała mnie, że pytała weterynarza i Whiskas jest najlepszą karmą dla półrocznego kota, albo telefony w sprawie wizyty wykonywało dziecko ok. 10 lat :mrgreen: ) się w końcu chłopak doczekał takiego, na jaki zasługuje.

Tweety - czy jest możliwość zaczipowania go? On jak smoła czarny i mało rozpoznawalny, byłoby to moim zdaniem rozsądne.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon lut 21, 2011 18:17 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

_namida_ pisze:Vizir ma dom! Dziś zapadła obustronna decyzja. :dance: :dance2: Się cieszę jak jasna cholera.
Po dwóch domach, które się na niego nie zdecydowały i trzech na które ja się nie zdecydowałam (gdzie np. pani zapewniała mnie, że pytała weterynarza i Whiskas jest najlepszą karmą dla półrocznego kota, albo telefony w sprawie wizyty wykonywało dziecko ok. 10 lat :mrgreen: ) się w końcu chłopak doczekał takiego, na jaki zasługuje.

Tweety - czy jest możliwość zaczipowania go? On jak smoła czarny i mało rozpoznawalny, byłoby to moim zdaniem rozsądne.

koniecznie :) umów się z wislackimkotem
a to dziecko to chyba do mnie też dzwoniło, bo szukało czarnego kota, mamusia miała oddzwonić no i tyle ją słyszano.
A to dom z Krakowa? bo miałam też dziś telefon ale z okolic (dom wychodzący, dopiero do sprawdzenia, bo sama pani bardzo sensowna, ciacha wszystko w okolicy, zbiera połamane sieroty, leczy i wydaje, czarny kot im odszedł ze starości i zrobił miejsce kolejnemu)

Tweety

Post » Pon lut 21, 2011 18:19 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Z Krakowa, centrum. Z okolic też miałam, ale to była ta pani od whiskasa właśnie i poprzedniego kota miała niewykastrowanego (w dal siną odszedł).
Do sensownego wychodzącego chętnie Maszę, przefarbować? :lol:

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon lut 21, 2011 18:25 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

miszelina pisze:
Etiopia pisze:
lutra pisze:Beata, ale kto może wiedzieć, czy jest sens. Ja osobiście lubię dr Godzisz, ale ona się dopiero uczy. Może da radę.

Dziękuję :1luvu:

Jedziemy jak nie spróbuję to nie będę wiedzieć .

To napisz, jakie są Twoje wrażenia. Bo ja jej nie ufam, mam za sobą złe doświadczenie.

po tym jak wymiotującą Kafkę kazała siłą karmić, to ja też nie tego...

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

[poprzednia][następna]