Nie dam rady gonie resztką sił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:Tweety odpadam na ciuchowisku .... Następnym razem jak się ciut unormuje
Kocuria pisze:czy ciuchowisko jest w TEN piątek i sobotę?
to ja mogę. skoro do trójmiasta jadę w niedzielę
przy okazji wystawię trochę tych kolczyków, które przeznaczyłam dla fundacji a nie były zeszły...
no i mogę przytachać cd/kasety/książki z bazarków, które prowadzę, a które jakoś na razie nie wszystkie zeszły.
mogę?
tylko wtedy fajnie byłoby, gdyby ktoś mnie podrzucił, bo za chiny ludowe się z tym nie zabiorę sama.
miszelino, ja ci się do końca życia wywdzięczać będę, tyle razy mi tyłek ratujesz..
Tweety pisze:Etiopia pisze:Tweety odpadam na ciuchowisku .... Następnym razem jak się ciut unormuje
nie dziwię się![]()
Aską wróciła z nocnej wyprawy z Tobą nie wziąwszy ze sobą kluczy, ledwo ją wpuściliśmy do domu
a kto może? bo inaczej nie będziemy mieć stoiska w piątek, bo sam Robert nie obleci ...
Kocuria pisze:<skacze do góry z ekscytacji>
ja mogę, szefowo, ja, mnie wybierz!
dobra, odpokutuję, choć nadal uważam, że powinnaś mieć trochę więcej wiary we mnieja neurotyczna i hipochondryczna pedantka jestem, więc powinnaś się raczej martwić, że zużywam za dużo odkażacza jak mam dyżury
ale podwiezie mnie tam ktoś z tym towarem całym, czy jak?
gdzie to w ogóle jest?
czy mogę wystawić niesprzedane-na-bazarkach rzeczy też?
Szalony Kot pisze:Dziewczyny, nowy wątek, bo zaraz moderacja wpadnie i koniec
Tweety pisze:Etiopia pisze:Tweety odpadam na ciuchowisku .... Następnym razem jak się ciut unormuje
nie dziwię się![]()
Aską wróciła z nocnej wyprawy z Tobą nie wziąwszy ze sobą kluczy, ledwo ją wpuściliśmy do domu
a kto może? bo inaczej nie będziemy mieć stoiska w piątek, bo sam Robert nie obleci ...
_namida_ pisze:Vizir ma dom! Dziś zapadła obustronna decyzja.![]()
Się cieszę jak jasna cholera.
Po dwóch domach, które się na niego nie zdecydowały i trzech na które ja się nie zdecydowałam (gdzie np. pani zapewniała mnie, że pytała weterynarza i Whiskas jest najlepszą karmą dla półrocznego kota, albo telefony w sprawie wizyty wykonywało dziecko ok. 10 lat) się w końcu chłopak doczekał takiego, na jaki zasługuje.
Tweety - czy jest możliwość zaczipowania go? On jak smoła czarny i mało rozpoznawalny, byłoby to moim zdaniem rozsądne.
miszelina pisze:Etiopia pisze:lutra pisze:Beata, ale kto może wiedzieć, czy jest sens. Ja osobiście lubię dr Godzisz, ale ona się dopiero uczy. Może da radę.
Dziękuję![]()
Jedziemy jak nie spróbuję to nie będę wiedzieć .
To napisz, jakie są Twoje wrażenia. Bo ja jej nie ufam, mam za sobą złe doświadczenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Manuelowa, teesa i 118 gości