Szalony Kot pisze:ametyst55 pisze:Przepraszam za OT, ale czy znacie kogoś z Dąbrowy Górniczej - missieek potrzebuje kogoś na wizytę przedadopcyjną.
Jest wątek - wizyta przedaadopcyjna, oferty i prośby.
Przepraszam i dzięki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:ametyst55 pisze:Przepraszam za OT, ale czy znacie kogoś z Dąbrowy Górniczej - missieek potrzebuje kogoś na wizytę przedadopcyjną.
Jest wątek - wizyta przedaadopcyjna, oferty i prośby.
lutra pisze:Kocurio, żeby zobaczyć foty, trzeba się zalogować, możesz upublicznić galerię, żeby nie było konieczności logowania? z góry merci.
lutra pisze:Yenika pisze:Zgłaszam się na zastępcze dyżury we wtorki rano.
Yenika, czyli Monika od Flapa i Gandalfa.
Ola, Ola, jak Flip?
miszelina pisze:lutra pisze:Kocurio, żeby zobaczyć foty, trzeba się zalogować, możesz upublicznić galerię, żeby nie było konieczności logowania? z góry merci.
Nie trzeba się logować. Po kliknięciu na którykolwiek link pojawia się co prawda taki komunikat, ale klikasz na górze w Galerie, następnie wybierasz "Kocuria" oraz "Wybierz album" (po lewej stronie na górze). Można zobaczyć wszystkie fotki.
Kocuria pisze:Grzebyk ma kleszcza na prawej łopatce!! nie podjęłyśmy się z Moniką wyjmowania, bo żadna z nas tego nie robiła nigdy, ale chyba trzeba coś z tym zrobić... poza tym odpadają mu strupki jak po kociej walce, wraz z sierścią na tych strupkach, wygląda to koszmarnie. ma łupież i bardzo szorstką sierść.
Gipsy robi wielkie ucieczki, znaczy wyłazi z klatki i spacerowym krokiem zwiedza kociarnię![]()
Tofik jest boski, i patrzy na cały świat przerażony jego istnieniem... poza tym wymiotuje chyba wszystko, co je, sądząc po ilości - mam nadzieję, że to jednostkowy incydentma brzydką, śluzową s*aczkę.
Madama głęboko niezadowolona ze swojego wygnania do klatki
Stalka potwornie smutnaczy z nią jest wszystko ok? alienuje się zarówno od ludzi, jak i kotów, nawet od Rysika...
Rysik i Katia piorą się aż miło
Oluś trochę się socjalizuje, wychodzi z budki i zwiedza kociarnię - nadal syczy, ale jakoś tak z mniejszym przekonaniem.
Rysik baaaaaaardzo nie chce być brany na ręce, takoż Stalka i Katka.
fotki porobione, niestety z racji niewielkich możliwości mojego aparatu w takim świetle nie będą to takie cuda, jak robi BarbAnn - jak przerobię dzisiaj w nocy, to wrzucę na sieć i dam linka, ale buk-wie-czego nie oczekiwać. nie jestem z nich zbyt zadowolona
Annazoo pisze:Z prackowego komputera tez nie udaje mi się zagłosować. Otrzymuję nieprawdziwy komunikat, że z tego komputera już oddano głos.
Co można z tym zrobić? Napisałam do admina wczoraj, wiem, że inni także, ale odzewu zero.
Przecież to jakieś... absurdalne!
Tweety pisze:Kocuria pisze:Gipsy robi wielkie ucieczki, znaczy wyłazi z klatki i spacerowym krokiem zwiedza kociarnię![]()
kot z kwarantanny??
Tweety pisze:Miszelino, odnośnie szczepienia - prawidłowo powinien mieć dwa w maleńkości i jedno ok. roku a potem co 2 lata więc myślę, że to jednak one, a nie my, miały rację.
miszelina pisze:Tweety pisze:Kocuria pisze:Gipsy robi wielkie ucieczki, znaczy wyłazi z klatki i spacerowym krokiem zwiedza kociarnię![]()
kot z kwarantanny??
Pozwolę sobie dołączyć do wielkiego zdziwienia![]()
![]()
Ile razy mamy powtarzać, że kwarantanna to kwarantanna, nie wyciąga się kotów z klatek bez potrzeby, a tym bardziej nie pozwala im wychodzić luzem. No i używa się odkażacza między jedną klatką a drugą - mam nadzieję, że przy robieniu zdjęć odkażacz był w robocie.
Tweety pisze:Miszelino, odnośnie szczepienia - prawidłowo powinien mieć dwa w maleńkości i jedno ok. roku a potem co 2 lata więc myślę, że to jednak one, a nie my, miały rację.
Ja wiem, jak powinno być prawidłowo
Tweety pisze:Kocuria pisze:Gipsy robi wielkie ucieczki, znaczy wyłazi z klatki i spacerowym krokiem zwiedza kociarnię![]()
kot z kwarantanny??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Claude-meave, Lexy, sylwiakociamama i 173 gości