K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 20, 2011 22:17 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

mjs pisze:Nie udało mi się zagłosować, po wysłaniu głosu pojawia się komunikat "Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/forum/forum/viewtopic.php on line 796" cokolwiek on znaczy.....
Jedyna dobra wiadomość to taka, że AFN prowadzi.

Mi też się dzisiaj ciągle pojawia ten sam błąd :evil: Spróbuję zagłosować jutro z pracy.

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Nie lut 20, 2011 22:47 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Grzebyk ma kleszcza na prawej łopatce!! nie podjęłyśmy się z Moniką wyjmowania, bo żadna z nas tego nie robiła nigdy, ale chyba trzeba coś z tym zrobić... poza tym odpadają mu strupki jak po kociej walce, wraz z sierścią na tych strupkach, wygląda to koszmarnie. ma łupież i bardzo szorstką sierść.

Gipsy robi wielkie ucieczki, znaczy wyłazi z klatki i spacerowym krokiem zwiedza kociarnię :1luvu:

Tofik jest boski, i patrzy na cały świat przerażony jego istnieniem... poza tym wymiotuje chyba wszystko, co je, sądząc po ilości - mam nadzieję, że to jednostkowy incydent :? ma brzydką, śluzową s*aczkę.

Madama głęboko niezadowolona ze swojego wygnania do klatki :lol:

Stalka potwornie smutna :( czy z nią jest wszystko ok? alienuje się zarówno od ludzi, jak i kotów, nawet od Rysika...

Rysik i Katia piorą się aż miło :lol:

Oluś trochę się socjalizuje, wychodzi z budki i zwiedza kociarnię - nadal syczy, ale jakoś tak z mniejszym przekonaniem.

Rysik baaaaaaardzo nie chce być brany na ręce, takoż Stalka i Katka.

fotki porobione, niestety z racji niewielkich możliwości mojego aparatu w takim świetle nie będą to takie cuda, jak robi BarbAnn - jak przerobię dzisiaj w nocy, to wrzucę na sieć i dam linka, ale buk-wie-czego nie oczekiwać. nie jestem z nich zbyt zadowolona :?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Nie lut 20, 2011 22:50 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie lut 20, 2011 22:55 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocuria :!: klient na bazarku :!:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie lut 20, 2011 22:56 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

odpowiem za Miuti. zdjęć Milenki nie ma, tak samo jak małej burej, która też, z tego, co mówiła Miuti, szuka domu.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie lut 20, 2011 22:57 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

znaczy, inaczej, może są jakieś gdzieś, ale nie były nigdy upubliczniane ani przekazywane do ogłoszeń.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie lut 20, 2011 23:01 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Mam pytanie ciutkę z innej beczki czy Kocurii kulki są z kocimiętką i walerianą ??

I czy te kulki są na kociarni - już pisze czemu się pytam waleriana działa na świeżo kastrowane kocury i kocury nie kastrowane jak kotka w rujce ...Może nasilić znaczenie oraz spowodować walki ...

Moja psica wlazła na coś ostrego i nie ma połowy pazura :( zatamowane zdezynfekowane - a sikało jak z prosiaka. Dobrze że mam pełną apteczkę ....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie lut 20, 2011 23:06 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Zgłaszam się na zastępcze dyżury we wtorki rano.

Yenika, czyli Monika od Flapa i Gandalfa.

Yenika

Od: Nie wrz 05, 2010 18:59

Post » Nie lut 20, 2011 23:11 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Etiopia pisze:Mam pytanie ciutkę z innej beczki czy Kocurii kulki są z kocimiętką i walerianą ??

I czy te kulki są na kociarni - już pisze czemu się pytam waleriana działa na świeżo kastrowane kocury i kocury nie kastrowane jak kotka w rujce ...Może nasilić znaczenie oraz spowodować walki ...

Moja psica wlazła na coś ostrego i nie ma połowy pazura :( zatamowane zdezynfekowane - a sikało jak z prosiaka. Dobrze że mam pełną apteczkę ....

kocurii kulki są z ziołami, czyli walerianą + dwoma rodzajami kocimiętki, jeśli się tak zamówi - te na kociarni są bez ziółek, bo wtedy jeszcze na ten pomysł nie byłam wpadłam.

ale dobrze wiedzieć, dziękuję za informację! :ok:
planuję dorobić trochę kulków na kociarnię, już wiem, że robić koniecznie bez ziółek. dobrze, że piszesz, bo planowałam z ziółkami zrobić... :oops:
czuję się jak dilerka :roll: :lol:

EDIT: ametyst, dzięki za cynk :oops: już wysłałam wsio co potrzebne do przelewów.
Ostatnio edytowano Nie lut 20, 2011 23:14 przez Kocuria, łącznie edytowano 1 raz

Kocuria

Post » Nie lut 20, 2011 23:12 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Yenika pisze:Zgłaszam się na zastępcze dyżury we wtorki rano.

Yenika, czyli Monika od Flapa i Gandalfa.

Ola, Ola :), jak Flip?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie lut 20, 2011 23:32 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Przepraszam za OT, ale czy znacie kogoś z Dąbrowy Górniczej - missieek potrzebuje kogoś na wizytę przedadopcyjną.
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Nie lut 20, 2011 23:35 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

lutra pisze:odpowiem za Miuti. zdjęć Milenki nie ma, tak samo jak małej burej, która też, z tego, co mówiła Miuti, szuka domu.

Milenka nie jest kotem AFN, podobnie jak Mała Bura - ogłaszam je sama i przez koleżanki.

Na Małą Burą zdarzają się chętni - na Milenkę nul.

A z tym Krakvetem, to dostaję informację, że przekroczyłam ilość prób logowania....
Bardzo dziwne.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Nie lut 20, 2011 23:40 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

czy już nie czas na nowy wątek może?

tweety, pytanie logistyczne - w związku z problemami z głosowaniem w krakvecie, zachowywać głosy na ostatnią chwilę strategicznie, czy głosować teraz żeby na pewno się udało?

Kocuria

Post » Nie lut 20, 2011 23:50 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Obrazek

ametyst55

Post » Nie lut 20, 2011 23:52 Re: K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

ametyst55 pisze:Przepraszam za OT, ale czy znacie kogoś z Dąbrowy Górniczej - missieek potrzebuje kogoś na wizytę przedadopcyjną.

Jest wątek - wizyta przedaadopcyjna, oferty i prośby.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]