casica pisze:pixie65 pisze:O ho ho...chyba obiadek był za słony
Przeciwnie, obiadek był pyszny
ze smutkiem jednak donoszę, że kawioru nie było
Teraz rozumiem Twoje wzburzenie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:pixie65 pisze:O ho ho...chyba obiadek był za słony
pixie65 pisze:casica pisze:pixie65 pisze:O ho ho...chyba obiadek był za słony
Teraz rozumiem Twoje wzburzenie...
Zofia&Sasza pisze:Poprosiłam o moderację wątku od str. 42. I choć do tej pory traktowałam tę tezę z dużą ostrożnością - chyba zaczynam się przekonywać do konkluzji, że te "wjazdy" mirki_t et consortes mają na celu odwrócenie uwagi od sedna problemu.
mirka_t pisze:Zofia&Sasza nadal w swojej naiwności sądzisz, że ten wątek pomoże w walce ze "zbieractwem".
mirka_t pisze:Zofia&Sasza nadal w swojej naiwności sądzisz, że ten wątek pomoże w walce ze "zbieractwem".
casica pisze:Mimo wszystko uwazam, ze to blad. Ostatnio sposob moderacji w niektorych watkach przekracza dopuszczalne granice i bardziej przypomina cenzure wg wlasnego widzimisie niz moderacje.
Lepiej nie tworzyc niebezpiecznych precedensow
casica pisze:Zofia&Sasza pisze:Poprosiłam o moderację wątku od str. 42. I choć do tej pory traktowałam tę tezę z dużą ostrożnością - chyba zaczynam się przekonywać do konkluzji, że te "wjazdy" mirki_t et consortes mają na celu odwrócenie uwagi od sedna problemu.
Mimo wszystko uwazam, ze to blad. Ostatnio sposob moderacji w niektorych watkach przekracza dopuszczalne granice i bardziej przypomina cenzure wg wlasnego widzimisie niz moderacje.
asfodel pisze:casica pisze:Mimo wszystko uwazam, ze to blad. Ostatnio sposob moderacji w niektorych watkach przekracza dopuszczalne granice i bardziej przypomina cenzure wg wlasnego widzimisie niz moderacje.
Fakt, dla casicy moderacja może okazać się trudnym przeżyciem, ponieważ ma ona stały i bardzo poważny problem z netykietą. I tak uważam, że moderacja na miau.pl jest wyjątkowo tolerancyjna - na innych forach, bardziej surowo podchodzących do kwestii trollowania, off-topowania oraz wdawania się w przepychanki słowne na gruncie osobistym taka casica miałaby już pewnie bana.
Zofia&Sasza pisze:mirka_t pisze:Zofia&Sasza nadal w swojej naiwności sądzisz, że ten wątek pomoże w walce ze "zbieractwem".
Chyba coś w nim jest, skoro tak gwałtowanie na niego reagujesz
asfodel pisze:Rozważam ideę przepatrzenia tego wątku i zgłoszenia do moderacji wszystkich wypowiedzi niekulturalnych, nie na temat i powtarzających się. Łącznie z tymi, które sama napisałam. Aczkolwiek przypuszczam, że tutejsi moderatorzy po prostu nie dają rady z przerobieniem codziennej dawki tutejszych pyskówek, a nie chcą dawać banów osobom, które na jednym wątku ratują kota a na drugim śmiecą i urządzają małe piekiełko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas i 79 gości