AprilRain pisze:bylam na wystawie - super sporo ludzi i spore zainteresowanie, do 12:30 na pewno juz cztery koty znalazly domy
Może dziewczyny wstawią później fotki z wystawy?
To ja 3mam za kicie które już znalazły swoje domki i za te które dopiero domki znajdą. Oby tych adopcji dzisiaj było jak najwięcej
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.” „Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić, że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.” „Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim, to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”. - Władysław Bartoszewski „Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski „Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner „Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek
było bardzo fajnie i efektywnie z kotów schronowych następujące koty znalazły domy:Lukrecja, Lisa, Jonasz, Rózia i Alek z tymczasowiczów: Fancik, Pinek, Łatek, Tosia, Misiu i Teofil pojechały do DT: Kusy (tam, gdzie wcześniej były Fancik i Misiu) i Kaszkiet (do Ag_konin) Dyzio wrócił do swojego DT i tylko biedny Baltazar wrócił do schronu - nota bene cudny kot było dużo ludzi
Ostatnio edytowano Nie lut 20, 2011 19:33 przez cynamon i wanilia, łącznie edytowano 1 raz
Baltazar gdy juz został zapakowany do mojego auta celem powrotu do schroniska, miał wiele pytań. Mogłam mu jedynie obiecać że będzie dobrze. Nie zapytał - kiedy. To cudny kot, wyjątkowy. Żal ogromny że nie znalazł swojego domku i swoich własnych ludzi do kochania.
Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak. MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal. FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny. OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany. GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel. TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.