oj cioteczka na chwilę wpadła, bez wujka, nie pochwaliła mnie, ani nie podziwiała
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:zzuzu, Mietek za Tobą płacze, od Twojego wyjścia siedzi przy drzwiach i płaczecoś mówi, marudzi
oj cioteczka na chwilę wpadła, bez wujka, nie pochwaliła mnie, ani nie podziwiała

zzuzu pisze:natasza25 pisze:
kochane łobuzy trzeba rozpieszczać![]()
![]()
Tylko nie wiem kto się czasami bardziej cieszy z nowych zabawek, kot czy opiekun![]()
To się Laośkowi poszczęściło, oby jak najszybciej się przełamał i zaaklimatyzował bez stresu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oczywiście to było pytanie retoryczne, prawda![]()
pamiętam jak kiedyś kupowałam Anice kolorowe piłeczki i rózne inne zabawki. fakt, miałam dużą zabawę wybierając. a tu pełna olewka. największą furorę i u Aniki i Baltka, jak i Leosia robią zwyczajne szare myszki, albo kulki zrobione z folii aluminiowej

zzuzu pisze:no to jutro rano jedziemy ...![]()
trzymajcie kciuki za Leosia. żeby szybko załapał, że moja mama jest tak samo fajna jak jai żebym nie musiała za tydzień jechać po niego z powrotem
![]()
![]()

zzuzu pisze:no to jutro rano jedziemy ...![]()
trzymajcie kciuki za Leosia. żeby szybko załapał, że moja mama jest tak samo fajna jak jai żebym nie musiała za tydzień jechać po niego z powrotem
![]()
![]()
turkawka pisze:zzuzu pisze:no to jutro rano jedziemy ...![]()
![]()
![]()
Nie no, z mamą to się chyba dogada (skoro tak samo fajna jak Ty)

Agness78 pisze:oby chłopak szybko załapał że do fajnego domku trafił![]()
![]()
![]()
![]()
. już nie płacze i pomału zaczyna nowe, fajne miejsca odkrywać w mieszkaniu. apetyt trochę osłabł, ale coś tam skubnie, więc nie jest tak, żeby nic nie jadł (a może po prostu, póki co są ciekawsze rzeczy do odkrywania niż jedzenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 49 gości