oj cioteczka na chwilę wpadła, bez wujka, nie pochwaliła mnie, ani nie podziwiała
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:zzuzu, Mietek za Tobą płacze, od Twojego wyjścia siedzi przy drzwiach i płaczecoś mówi, marudzi
oj cioteczka na chwilę wpadła, bez wujka, nie pochwaliła mnie, ani nie podziwiała
zzuzu pisze:natasza25 pisze:
kochane łobuzy trzeba rozpieszczać![]()
![]()
Tylko nie wiem kto się czasami bardziej cieszy z nowych zabawek, kot czy opiekun![]()
To się Laośkowi poszczęściło, oby jak najszybciej się przełamał i zaaklimatyzował bez stresu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oczywiście to było pytanie retoryczne, prawda![]()
pamiętam jak kiedyś kupowałam Anice kolorowe piłeczki i rózne inne zabawki. fakt, miałam dużą zabawę wybierając. a tu pełna olewka. największą furorę i u Aniki i Baltka, jak i Leosia robią zwyczajne szare myszki, albo kulki zrobione z folii aluminiowej
zzuzu pisze:no to jutro rano jedziemy ...![]()
trzymajcie kciuki za Leosia. żeby szybko załapał, że moja mama jest tak samo fajna jak jai żebym nie musiała za tydzień jechać po niego z powrotem
![]()
![]()
zzuzu pisze:no to jutro rano jedziemy ...![]()
trzymajcie kciuki za Leosia. żeby szybko załapał, że moja mama jest tak samo fajna jak jai żebym nie musiała za tydzień jechać po niego z powrotem
![]()
![]()
turkawka pisze:zzuzu pisze:no to jutro rano jedziemy ...![]()
![]()
![]()
Nie no, z mamą to się chyba dogada (skoro tak samo fajna jak Ty)
Agness78 pisze:oby chłopak szybko załapał że do fajnego domku trafił![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą, sadnessofheart i 218 gości