Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:To wszystko z czystego egoizmu - przy jednym kocie szło wytrzymać, ale jak na mnie wszystkie 4 chcą się uwalić i używać łóżka jako drapaka, to już lekka przesada
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:To wszystko z czystego egoizmu - przy jednym kocie szło wytrzymać, ale jak na mnie wszystkie 4 chcą się uwalić i używać łóżka jako drapaka, to już lekka przesada
Egoistka.Z koteckami nie chce spać.
OKI pisze:Już się nawet Mamysza przymierza do uwalania. Tylko na razie ma taki problem, że na łydkach to nie wygodnie (tylko Delka to umie), a na udach to jeszcze strach, bo za blisko rąkAle to chyba kwestia paru dni
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Już się nawet Mamysza przymierza do uwalania. Tylko na razie ma taki problem, że na łydkach to nie wygodnie (tylko Delka to umie), a na udach to jeszcze strach, bo za blisko rąkAle to chyba kwestia paru dni
Ja to widzę tak:Delka na łydkach,Mamysza na udach,Tacia na klacie,Szelma na głowie.I już Duża ubrana w piękne futro i czapkę.
OKI pisze:Na klacie spoczywa laptopek![]()
Cobym się mogła z Wami dzielić przeżyciami
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Na klacie spoczywa laptopek![]()
Cobym się mogła z Wami dzielić przeżyciami
E tam laptopek.Footra brakuje.Laptopek równie dobrze może na gustownym futerku spoczywać.
Raczej odwrotnie
Żadnego footra nie brakuje, mam w nadmiarze
I proszę nie drażnić lwa, bo lew zapakuje Mamyszę i odstawi bardziej na północ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue i 590 gości