Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kociabanda2 pisze:kurna każesz tak skakać z dogo na miau, ale niech Ci będzieMelduję się i tu
Neigh pisze:Kociabanda2 pisze:kurna każesz tak skakać z dogo na miau, ale niech Ci będzieMelduję się i tu
BARDZO ładnie z Twojej strony Kama:-). Noo bo ja niczym ten generał - chodzę, rozkazuję i takie tam;-)
Neigh pisze:Wróciłam - jak ogarnę - dowiem się gdzie jest góra, gdzie doł.........I takie tam to napiszę.
Mruczeńko - faktura to moze być PO operacji:-) a ta w najbliższy wtorek. Ale szczególy to jutro. Zdjec nie mam nowych. Jednakże zdjecia Gerarda przebranego za lampę.......nooooooo mus nie?:-)
Gibutkowa pisze:Neigh pisze:Wróciłam - jak ogarnę - dowiem się gdzie jest góra, gdzie doł.........I takie tam to napiszę.
Mruczeńko - faktura to moze być PO operacji:-) a ta w najbliższy wtorek. Ale szczególy to jutro. Zdjec nie mam nowych. Jednakże zdjecia Gerarda przebranego za lampę.......nooooooo mus nie?:-)
Jezusie gdzie żeśmy kota wysłały?? Toż go tam na RTV-AGD przerobili![]()
![]()
Chatte pisze:A pomysł z mordziastym Gerardem na torbach to juz upadł?
Też podczytywalam na dogo, ale wkurza mnie skrypt - domaga się wyłaczenia blokowacza reklam. Niedoczekanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 42 gości