Otóż Bambino vel Grandus (co, jak by nie patrzeć, bardziej do niego pasuje

Powspominajmy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Amika6 pisze: (...) właśnie wczoraj dowiedziałam się, że w blokowej piwnicy mamy dwa kotki. Dzisiaj rano zaniosłam im chrupki i wodę.
Jeden trochę dzikawy burasek, drugi całkiem miziasty biało rudy podrostek.
Podrostek to chyba wykastrowany kocurek (tak na szybko pomacałam). Podobno są tam już od czasu tym ostatnich mrozów. Znajoma zrobiła wywiad i podobno to domowy kociak z sasiedniej ulicy, wywalony na dwór bo właścicielka wyjechała do sanatorium.
Jeśli to prawda, to życzę tej babie jak najgorszych efektów leczenia.![]()
Amika6 pisze:
Wyciągnęłam z wczorajszych zdjęć ile się dało, pozostałe można pooglądać tutaj:
http://amika6.fotosik.pl/slideshow.php? ... dd1=amika6
maueczarne pisze:Rzucę info na fb, może ktoś ze znajomych zakocha się w rudziaszku
turkusowa pisze:ale fajny Rudzik!![]()
a po moim planowanym tymczasie ślad zaginął.
Amika6 pisze:turkusowa pisze:ale fajny Rudzik!![]()
a po moim planowanym tymczasie ślad zaginął.
turkusowa, czy jak zlokalizuję drugiego piwniczniaczka i okaże się, że wolałby żyć u ludzi to mogę liczyc na ten vacat u Ciebie?
turkusowa pisze:zaraz zajrzę do Ciebie i jakby co pogadam ze znajomymi
czy ktoś wie czy ten gabinet bierze udział w marcowej akcji ARKI? i jakie są koszty? coś tam czytałam, ale może ktoś ma info z pierwszej ręki. szukam tańszej ale dobrze zrobionej kastracji.joannaN pisze:Wiadomość dla wszystkich którzy leczyli zwierzaki u dr. Marty z Poliwetu i chcą kontynuować:
Marta i Kasia mają własny gabinet czynny od 10°° do 19°° codziennie a w soboty od 10°° do 12°°
Gabinet nazywa się KaMa - Vet i mieści się przy ulicy Bazylianówka 58 tj. na zapleczu marketu STOKROTKA. Wjazd do lecznicy z lewej strony Stokrotki stojąc przodem do głównego wejścia stokrotkowego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 5 gości