Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sis pisze:Na miau jest fajna opcja ignorowania wpisów osób, których z jakichś względów nie chcemy czytać.
casica pisze:A bo to zapewne koleżanka ze strzeżonego osiedla, dla odmiany córka bogatego przedsiębiorcy z Pruszkowa (slbo Wołomina)
Satyr77 pisze:Justinek już cię miało tu nie być, to zrób to pod każdym nikiem jaki założysz i zniknij.
Ciepła, a ty nie wiesz czy możesz wziąść persa, czy nie masz możliwości przyjechania do łodzi. Sorry że się pytam, ale autentycznie nie wiem.
Ciepła pisze:Satyr77 pisze:Justinek już cię miało tu nie być, to zrób to pod każdym nikiem jaki założysz i zniknij.
Ciepła, a ty nie wiesz czy możesz wziąść persa, czy nie masz możliwości przyjechania do łodzi. Sorry że się pytam, ale autentycznie nie wiem.
Satyr77 chodzi o to,ze ja jutro z corka jade do szpitala..
ma planowany zabieg na poniedzialek..
licze,ze jak wszystko dobrze pojdzie,to we wtorek bedziemy w domu..
jak bedzie poslizg to bedziemy dopiero w srode..
no i musze wiedziec czy moge zostawic mloda sama w domu,zeby pojechac po kota..
ot takie sa moje komplikacje..
kiche_wilczyca pisze:Ciepła pisze:Satyr77 pisze:Justinek już cię miało tu nie być, to zrób to pod każdym nikiem jaki założysz i zniknij.
Satyr77 chodzi o to,ze ja jutro z corka jade do szpitala..
ma planowany zabieg na poniedzialek..
licze,ze jak wszystko dobrze pojdzie,to we wtorek bedziemy w domu..
jak bedzie poslizg to bedziemy dopiero w srode..
no i musze wiedziec czy moge zostawic mloda sama w domu,zeby pojechac po kota..
ot takie sa moje komplikacje..
Trzymam kciuki za zabieg, żeby wszystko był ok (i to nie tylko w kwestii kota)
![]()
![]()
![]()
ewan pisze:Przeczytałam cały wątek, biedny Białasek takie cudo zaniedbane i jeszcze schronPonieważ nie mogę mu pomóc więc wymądrzać się nie będę, ale dziewczyny błagam jeżeli zależy Wam na nim i nie chcecie aby: "odbijał się od ściany", "miał klaustrofobię", "wypadał z 4 piętra" i ogólnie nie był rozchwiany emocjonalnie mimo iż mógłby być bardzo bogaty i mieszkać na snobistycznym,zamkniętym osiedlu - "nie idźcie tą drogą"
![]()
Ciepła mam nadzieję, że trafi do Ciebie na DT, bo to najlepsze co będzie mogło Bialego spotkać. Trzymam mocnoza zdrówko córci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 105 gości