Nim..3 Schr.Łódź- Maciuś bez domu:( Rudiś...:((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 19, 2011 17:38 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

A bo to zapewne koleżanka ze strzeżonego osiedla, dla odmiany córka bogatego przedsiębiorcy z Pruszkowa (slbo Wołomina) :|
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Sob lut 19, 2011 17:39 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

dziewczyny, zignorujcie tamten post, proszę bardzo, odpowiedzi to woda na młyn trolla.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob lut 19, 2011 17:40 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

normalnie wymiekam juz..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob lut 19, 2011 17:40 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

casica pisze:A bo to zapewne koleżanka ze strzeżonego osiedla

Stanowczo za słabo pilnują pacjentów tego "osiedla" :evil:
Ostatnio edytowano Sob lut 19, 2011 17:47 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob lut 19, 2011 17:42 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Justinek już cię miało tu nie być, to zrób to pod każdym nikiem jaki założysz i zniknij.
Ciepła, a ty nie wiesz czy możesz wziąść persa, czy nie masz możliwości przyjechania do łodzi. Sorry że się pytam, ale autentycznie nie wiem.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Sob lut 19, 2011 17:42 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Sis pisze:Na miau jest fajna opcja ignorowania wpisów osób, których z jakichś względów nie chcemy czytać.

No, nie do końca. Niedawno wrzuciłam dwie forumowiczki do ignora, ale szybko z tej opcji zrezygnowałam. Powód - ciekawość :mrgreen:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob lut 19, 2011 17:44 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

casica pisze:A bo to zapewne koleżanka ze strzeżonego osiedla, dla odmiany córka bogatego przedsiębiorcy z Pruszkowa (slbo Wołomina) :|

:ryk:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob lut 19, 2011 17:50 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Satyr77 pisze:Justinek już cię miało tu nie być, to zrób to pod każdym nikiem jaki założysz i zniknij.
Ciepła, a ty nie wiesz czy możesz wziąść persa, czy nie masz możliwości przyjechania do łodzi. Sorry że się pytam, ale autentycznie nie wiem.

Satyr77 chodzi o to,ze ja jutro z corka jade do szpitala..
ma planowany zabieg na poniedzialek..
licze,ze jak wszystko dobrze pojdzie,to we wtorek bedziemy w domu..
jak bedzie poslizg to bedziemy dopiero w srode..
no i musze wiedziec czy moge zostawic mloda sama w domu,zeby pojechac po kota..
ot takie sa moje komplikacje..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Sob lut 19, 2011 17:52 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Ciepła pisze:
Satyr77 pisze:Justinek już cię miało tu nie być, to zrób to pod każdym nikiem jaki założysz i zniknij.

Trzymam kciuki za zabieg, żeby wszystko był ok (i to nie tylko w kwestii kota)
:ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob lut 19, 2011 17:54 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Ciepła, kciuki za zabieg i resztę :ok:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Sob lut 19, 2011 17:54 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

kiche_wilczyca pisze:
Ciepła pisze:

Trzymam kciuki za zabieg, żeby wszystko był ok (i to nie tylko w kwestii kota)
:ok: :ok: :ok: :ok:

narazie nie podziekuje..

Obrazek

Ciepła

Post » Sob lut 19, 2011 17:58 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Przeczytałam cały wątek, biedny Białasek takie cudo zaniedbane i jeszcze schron :( Ponieważ nie mogę mu pomóc więc wymądrzać się nie będę, ale dziewczyny błagam jeżeli zależy Wam na nim i nie chcecie aby: "odbijał się od ściany", "miał klaustrofobię", "wypadał z 4 piętra" i ogólnie nie był rozchwiany emocjonalnie mimo iż mógłby być bardzo bogaty i mieszkać na snobistycznym,zamkniętym osiedlu - "nie idźcie tą drogą" :wink:
Ciepła mam nadzieję, że trafi do Ciebie na DT, bo to najlepsze co będzie mogło Bialego spotkać. Trzymam mocno :ok: za zdrówko córci.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob lut 19, 2011 18:03 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

ewan pisze:Przeczytałam cały wątek, biedny Białasek takie cudo zaniedbane i jeszcze schron :( Ponieważ nie mogę mu pomóc więc wymądrzać się nie będę, ale dziewczyny błagam jeżeli zależy Wam na nim i nie chcecie aby: "odbijał się od ściany", "miał klaustrofobię", "wypadał z 4 piętra" i ogólnie nie był rozchwiany emocjonalnie mimo iż mógłby być bardzo bogaty i mieszkać na snobistycznym,zamkniętym osiedlu - "nie idźcie tą drogą" :wink:
Ciepła mam nadzieję, że trafi do Ciebie na DT, bo to najlepsze co będzie mogło Bialego spotkać. Trzymam mocno :ok: za zdrówko córci.

Obrazek
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob lut 19, 2011 18:05 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Mam nadzieję, że pers przez te kilka dni stał się "gruszką" i że wygląda o niebo lepiej bo to chyba ciężko wyjść z takiego stanu jaki miał kilka dni temu...

Obrazek

Obrazek

Oby zdążył, bo to nie jego wina :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob lut 19, 2011 18:08 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Ciepła to wielkie kciuki :ok: :ok: :ok:
Myślałem że może chodzi o transport, bo to dałoby się jutro załatwić :D
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

[poprzednia][następna]