Kituni pisze:Dla mnie perski i turecki to genialne źródło imion dla futerMój bokser nazywa się Ali - wszak Muhammad Ali, znany bokser właśnie
haha niezle skojarzenie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kituni pisze:Dla mnie perski i turecki to genialne źródło imion dla futerMój bokser nazywa się Ali - wszak Muhammad Ali, znany bokser właśnie
nie mam zabezpieczonych okien a mimo to moje zwierzeta maja wspanialy domek (dwie kotki i husky)... i ani razu nie bylo sytuacji zeby chcialy sie wydostac przez uchylne okno! oddalabym wszystko za nie i wszystko zeby wyciagnac
Ciepła pisze:uchylone okna..
przypadek z mojej wsi..
kotka miala kociaki w domu..wyszla na podworko,w tym czasie domownicy wyszli z domu,zostawiajac uchylone odgornie okna..
jak wrocili kotka byla martwa w szczelinie okna,zeslizgnela sie i tam utknela..
kociaki wykarmilismy na butelce..
kiche_wilczyca pisze:Sefid - ładniemocno brzmiące, egzotyczne imię
kami_26 pisze:Po raz drugi pers stracił szansę na leczenie i dom!!!!! [size=150]Brawo wolontariuszki z Łódzkiego schroniska!!!! już teraz mnie nie dziwi czemu Catnaperka nie chciała z wami współpracować.A w ogóle proszę podać wasze uprawnienia do odmowy zabrania kota ze schroniska???????Panie życia i śmierci! ja bym was uśpił zamiast tych kotów!!!!!!
kami_26 pisze:Po raz drugi pers stracił szansę na leczenie i dom!!!!! [size=150]Brawo wolontariuszki z Łódzkiego schroniska!!!! już teraz mnie nie dziwi czemu Catnaperka nie chciała z wami współpracować.A w ogóle proszę podać wasze uprawnienia do odmowy zabrania kota ze schroniska???????Panie życia i śmierci! ja bym was uśpił zamiast tych kotów!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 110 gości