Nim..3 Schr.Łódź- Maciuś bez domu:( Rudiś...:((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 19, 2011 10:59 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Łódzki bogacz, afera ? 8O 8O 8O Kot z czwartego piętra 8O

Powstrzymam się jednak.

I za Białego nadal :ok: :ok: :ok: :ok:

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Sob lut 19, 2011 11:11 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Justinek Warszawa pisze:A jak to się stało, Sis, Ruru i CoolCaty :!: , że w schronie nikt nie zauważył ciąży aż do porodu?? Nie wiecie, jak wygląda kotka w zaawansowanej ciąży? To widać :!:
Za dużo Dziewczyny na forum, za mało w realu :(

Nie wpłacę nic na schronisko. I zrobię aferę, bo pewnie nagrane są rozmowy Catnaperki i moje. Telefon podobno nagrywa. A tu są wpisy. I jeśli się okaże, że nie przejdę sita wirtualnego przed adopcją persa, mimo że chcę wydać kilka stów na leczenie biedaka i deklaruję, że znajdę mu dom, kociakowi, którego na oczy nie widziałam w realu, to zrobię jeszcze większą aferę.

W czym, do licha, problem??? Czy tam komuś zależy na kotach?

Córka łódzkiego bogacza, z mieszkaniem w Warszawie i dużą ilością wolnego czasu oraz gotówki :!:

Justinek - Twój wpis nadaje się na stronę żal.pl, komentować dalej nie będę.

Przypomnę tylko że kocięta, które chciałaś ratować przed uśpieniem na wątku Catnaperki, planowałaś wydać po ludziach jak będą miały 7-8 tygodni.
Chyba nie tak powinna wyglądać walką z bezdomnością zwierząt?

No i czekam na aferę - będzie odcinek w "Uwadze" TVN?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Sob lut 19, 2011 11:30 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

normalnie załamka
myślałam, że to poważna oferta dla persiny :( :(

no nic nadal potrzebny Dom
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob lut 19, 2011 11:31 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

on to chyba na mnie czeka :roll:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob lut 19, 2011 11:41 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Ciepła pisze:on to chyba na mnie czeka :roll:

Aż oddech wstrzymałam - bo sie uduszę...
:1luvu:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob lut 19, 2011 11:46 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

magaaaa pisze:
Ciepła pisze:on to chyba na mnie czeka :roll:

Aż oddech wstrzymałam - bo sie uduszę...
:1luvu:

do srody jestem zablokowana i nie dam rady (jak dobrze pojdzie zabieg)..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Sob lut 19, 2011 11:57 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Ciepła :1luvu: :1luvu:
magdajedral

Post » Sob lut 19, 2011 12:00 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

dziewczyny narazie szukajcie domku,ja to dopiero bede wiedziec co i jak w przyszlym tygodniu..

Obrazek

Ciepła

Post » Sob lut 19, 2011 12:24 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Ciepła :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob lut 19, 2011 12:25 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Ciepła pisze:dziewczyny narazie szukajcie domku,ja to dopiero bede wiedziec co i jak w przyszlym tygodniu..

Na razie podczytywałam sobie wątek tylko,ale tu nie wytrzymałam
Asiu :aniolek: ,musi być dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: i będzie :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lut 19, 2011 12:34 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

gdybym tylko mogła, to bym Ci go Asiu przetrzymała dopóki nie będziesz mogła go zabrać :(
ale nie mam gdzie. Mam tylko klatkę wystawową, której notabene nawet nie mam gdzie postawić :(

oby kotek wytrzymał :ok: :ok: :ok:

Dziewczyny napiszcie jak on się czuje jak wrócicie ze schronu plisss
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lut 19, 2011 13:02 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Asia :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob lut 19, 2011 13:06 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Etka pisze:
Justinek Warszawa pisze: Przy pierwszym otwarciu okna wyskoczył przez nie. Myślałam, że zwariuję, na dole jest trawnik, pobiegłam go szukać, ale wrócił dopiero następnego dnia, pobity do krwi. Te rany fatalnie mu się goiły. Był bardzo łagodny, a wyglądał, jakby z wojny wrócił.

Justinek uswiadomie Cie, on nie wrocil pobity tylko tak wyglada kot ktory wylecial/wyskoczyl z 4-go pietra. I tak cud ze przezyl.

Osobiscie nie wydalabym Ci zadnego kota.

Czytałaś wpis o tym kocie uważnie? Miał koci hiv, rany goiły się fatalnie, zgarnęłam go masakrycznie pobitego z osiedla. Dał się wziąć na ręce, w windzie oszalał. Miał klaustrofobię. Znaczył teren, był lipiec, poszłam natychmiast do weta, pojechałam, bo kot nie dał się zapakować do transportera. Uciekł natychmiast, jak wrócił, podczas uchylania okna, rozpędził się i skoczył mi między nogami. Jak paranoik.
Czytaj uważnie: pod domem jest trawnik. Spadł na trawę. Miał potem prześwietlenie. Nic mu nie było :)

A kim TY jesteś, że byś mi kota nie wydała? Że masz TAKĄ władzę? Przedstaw się, jaka to TY jesteś mądra i dobra. Pokaż koty, opowiedz o sobie, bo ja opowiedziałam. Mam Was dość, znikam stąd. Tu siedzą wirtualni wielbiciele zwierząt, ograniczający się do wirtualnego trzymania kciuków i podbijania wątków. Za niestety REALNEGO kota na granicy życia.
Deklaruję publicznie i imiennie, również w pw do Catnaperki i Ruru, że chcę pomóc kotu, że chcę go wyleczyć za własną kasę i stać mnie na to, mam na to czas, przestrzeń i już zaczynam czytać o persach. Odpowiedziałam megaspokojnie na wywiad, zaprosiłam do siebie nawet natychmiast. Za mało?

A co, lepiej uśpić małe koty, niż je wychować, zaczipować, zaszczepić i oddać do domów? Pewnie. Uśpijmy persa!
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Od: Wto sty 04, 2011 22:40

Post » Sob lut 19, 2011 13:11 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

ruru pisze:normalnie załamka
myślałam, że to poważna oferta dla persiny :( :(

W czym załamka? Dlaczego oferta jest niepoważna?
Kim TY jesteś, Ruru? Poproszę o odpowiedzi na te same pytania, na które ja odpowiadałam. Całą historię posiadanych zwierząt od własnych narodzin, warunki lokalowe, finansowe i rodzinne. W tym opowieści o tym, jak rodzice i dziadkowie traktowali zwierzęta. Ja to opowiedziałam.

Czy ja mam tam z mediami przyjechać, żeby łaskawe panienki pozwoliły mi uratować kota? Co to, Korabiewice 2???

:( :( :(

i za persa :ok:
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Od: Wto sty 04, 2011 22:40

Post » Sob lut 19, 2011 13:16 Re: Nim będzie za późno3 SchŁódź Psysio w DT Białemu na pomoc!

Justinek, panuj nad emocjami i zważ na słowa.
Justinek Warszawa pisze:Tu siedzą wirtualni wielbiciele zwierząt, ograniczający się do wirtualnego trzymania kciuków i podbijania wątków. Za niestety REALNEGO kota na granicy życia.

nie moja droga, na tym watku siedzą też ludzie, którzy całkiem realne ratowali życie niejednemu realnemu kotu.
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

[poprzednia][następna]