EDIT: i zdjęcia poprosimy!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Słuchajcie, wyniki krwi Wytrzeszcza są podobno wręcz idealne![]()
Pani Doktor sama aż się zdziwiła, że kot ze schronu może być taki zdrowy
bubula pisze:Rozwieję wątpliwości. Z okazji dnia kota nie poszedł żadenPan który chciał wziąć czarnulka ( nie wiem którego) przy słowach weterynarza "został odpchlony" stwierdził że takiego kota nie chce bo ma w domu małe dzieci
no i kot został. Nie będę komentowała bo same bluzgi mi się cisną na klawiaturę. Z drugiej strony może to i dobrze że nie trafił do takiego domu w którym odpchlenie kota jest zagrażającą życiu i zdrowiu domowników czynnością...
Szalony Kot pisze:bubula pisze:Rozwieję wątpliwości. Z okazji dnia kota nie poszedł żadenPan który chciał wziąć czarnulka ( nie wiem którego) przy słowach weterynarza "został odpchlony" stwierdził że takiego kota nie chce bo ma w domu małe dzieci
no i kot został. Nie będę komentowała bo same bluzgi mi się cisną na klawiaturę. Z drugiej strony może to i dobrze że nie trafił do takiego domu w którym odpchlenie kota jest zagrażającą życiu i zdrowiu domowników czynnością...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jhet pisze:Aha, co do działu Zaadoptowane (czy jakoś tak), to chyba powinny tam się znaleźć tylko i wyłącznie koty, które znalazły dom dzieki wątkowi miauowemu. Inaczej możnaby tam dopisać wszystkie koty, jakie kiedykolwiek trafiły do PA - ale po co?? Zresztą chodzi też o to chyba, aby wiedzieć, jak sie ten wątek sprawdza bądź nie -więc ja bym tam zostawiła tylko koty, które znalazły dom poprzez forum.
jhet pisze:
Te dwa chyba też?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 132 gości